visit of frans timmermans in china 2023

Frans Timmermans vindt een driftige Wilders een gevaar voor de rechtsstaat

Politiekdec 13 2023, 16:00
Tijdens het debat over de verkiezingsuitslag vergeleek Timmermans PVV-leider Geert Wilders met Bruce, de witte haai uit 'Finding Nemo', en noemde hem een gevaar voor de rechtsstaat. Welkom in de wereld van linkse logica, waar het vergelijken van politieke tegenstanders met tekenfilmfiguren blijkbaar de norm is geworden. Gekker moet het niet worden. Erg komt wel erg simpel over.
Timmermans uitspraak op X dat Wilders de democratische rechtsstaat zou ondermijnen als hij de kans krijgt, is niet alleen lachwekkend, maar ook een gevaarlijke vorm van politieke demonisering. Het is een tactiek die we maar al te goed kennen van de linkse en middenpartijen in Nederland, die zelf niet schromen om de rechtsstaat te buigen naar hun eigen politieke agenda.
Laten we eens kijken naar de realiteit. De zogenaamde 'nep D66 rechters', hypocriete deugpolitici, en journalisten die meer lijken op activisten, hebben al lang laten zien dat de rechtsstaat in Nederland niet meer voor iedereen geldt. Vrijheid van meningsuiting en grondrechten worden selectief toegepast, afhankelijk van hoe 'politiek correct' je mening is.
En laten we ook niet vergeten de periode van het virus, waarvan de naam niet genoemd mag worden vanwege 'big tech' censuur. Waar waren toen de grondrechten? Kritiek op het overheidsbeleid werd met geweld de kop ingedrukt, en burgers werden in hun vrijheid beperkt onder het mom van 'volksgezondheid'.
Dus, wie ondermijnt nu werkelijk de democratische rechtsstaat? Timmermans en zijn gelijkgestemden lijken een spiegel nodig te hebben. Hun beschuldigingen aan het adres van Wilders zijn niets meer dan een rookgordijn om hun eigen falen te verbergen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De ironie is dat Timmermans, door Wilders te demoniseren, precies datgene doet waarvan hij Wilders beschuldigt: het ondermijnen van de democratische rechtsstaat. Het is tijd dat de kiezers dit zien voor wat het is: een wanhopige poging van een falende politieke elite om hun eigen positie te handhaven. Timmersmans lijkt op een spartelende vis op het droge die in doodsnood verkeert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten