den haag ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties bzk 39835416501

Ministerie van Binnenlandse Zaken maakt enorme blunder op X: "Welke stagiair heeft deze kaart gemaakt?"

Binnenlanddec 13 2023, 17:00
Op X heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken een afbeelding gedeeld met de kaart van Nederland waarop 20 gemeenten zijn aangewezen die geld uit een fonds ontvangen voor het verbeteren van woningen in kwetsbare gebieden. Steden zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kunnen binnenkort financiële steun verwachten, en ook verschillende gemeenten in het zuiden van het land hebben er recht op.
Dat de regio niet hoog op de prioriteitenlijst staat bij onze regering wordt in één tweet pijnlijk duidelijk. Het ministerie heeft namelijk een topografische blunder gemaakt. Volgens de kaart van het ministerie wonen Bredanaars voortaan in Tilburg, en andersom. Ook zijn Sluis en Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen verwisseld op de kaart.
Mensen op X trekken de conclusie dat de persoon die verantwoordelijk is voor het maken van de kaart waarschijnlijk uit de Randstad komt en blijkbaar niet goed heeft opgelet tijdens aardrijkskundelessen op school. "Welke stagiair heeft deze kaart gemaakt?" reageert iemand. Hoewel velen de humor er wel van in kunnen zien, is het desalniettemin een blunder die het Ministerie van Binnenlandse Zaken juist niet zou mogen maken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het incident wijst erop dat er binnen de huidige regering tal van incompetente mensen zijn die verantwoordelijk zijn voor belangrijke zaken. Hoewel het in dit geval 'slechts' gaat om een afbeelding op sociale media, roept het de vraag op hoe andere, urgentere zaken worden behandeld als zelfs deze communicatie al niet goed verloopt.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten