FVD gaat aangifte doen tegen Johan Derksen om liquidatie-opmerking over Thierry Baudet

FVD gaat aangifte doen tegen Johan Derksen om liquidatie-opmerking over Thierry Baudet

Johan Derksen vindt dat ze die gozer gewoon moeten liquideren. Die gozer, dat is de politiek leider van FVD, Thierry Baudet. Natuurlijk nam Derksen gelijk zijn woorden weer terug maar hij heeft het wel het gezegd.

Johan Derksen moet een keer nadenken voordat hij woorden uitspreekt. Het kaarsverhaal was nog vulgair. Maar als je live op tv roept dat een politicus moet worden geliquideerd dan ga je een grens over. Dan zet je mensen aan tot geweld over te gaan. Je hebt maar één type Volkert van der Graaf nodig. Hopelijk houdt de AIVD van der Graaf goed in de gaten. Het is een type man die tot recidive over kan gaan. We hebben 20 jaar na de moord op Pim Fortuyn geen zin in een nieuwe moord op een politicus. Deze uitspraak van Derksen brengt Baudet en de mensen om hem heen in gevaar. Het is daarom schandalig dat presentator Wilfred Genee vrolijk mee lacht met Derksen. Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven. Terecht dat FVD daarom aangifte gaat doen tegen de uitspraak van Derksen. De vrijheid van meningsuiting is een groot goed maar aanzetten tot geweld mag je nooit accepteren.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Derksen vond het ook nodig gisteren om Ongehoord Nieuws door het slijk te halen. Dit programma wordt door twee blonde snollen gepresenteerd volgens hem. Het niveau gaat snel achteruit bij Vandaag Inside. Natuurlijk was hier geen ophef over. De publieke omroepen bleven stil. De coördinator racisme bleef stil. Trouw, Volkskrant, NRC, de B-columnisten, uitgerangeerde BN’ers en deug-politici zwegen in alle toonaarden. Gelukkig besteed Ongehoord Nieuws hier wel aandacht aan vandaag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties