baudet

FVD lijkt twee zetels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland te halen

Politiekmrt 17 2023, 15:00
Forum voor Democratie van Thierry Baudet heeft bij de provinciale statenverkiezingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland twee zetels gehaald, terwijl in de rest van de provincies slechts één zetel is behaald. FVD zal ook twee zetels innemen in de Eerste Kamer, wat een belangrijke stap is voor de partij om invloed te kunnen uitoefenen op het landelijke politieke beleid.
Ondanks de media-aandacht en negatieve berichtgeving in de afgelopen maanden, zijn veel FVD-leden en -stemmers trots op het resultaat. Ze zijn van mening dat de mainstream media heeft geprobeerd om FVD te demoniseren en de partij te laten verdwijnen uit de politieke arena. Volgens hen heeft de partij dit gepareerd door zich te blijven richten op de inhoudelijke standpunten en het tonen van een krachtige oppositie. Natuurlijk had de partijtop op betere resultaten gehoopt.
In de komende jaren zal FVD zich moeten bewijzen als een goede oppositiepartij en stabiel moeten blijven. De partij zal zich moeten richten op het uitdragen van de inhoudelijke standpunten en het tonen van een realistische en pragmatische aanpak. Als de partij hierin slaagt, kan FVD tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2025 of eerder weer groeien en een belangrijke rol spelen in het politieke landschap.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Thierry Baudet, de leider van FVD, heeft aangegeven dat de partij de komende jaren zal blijven strijden voor de belangen van Nederland en de Nederlanders. Hij heeft benadrukt dat FVD zich niet zal laten intimideren door de negatieve berichtgeving en dat de partij zich zal blijven richten op de inhoudelijke standpunten en het uitdragen van een realistische en pragmatische aanpak. Het zal een strijd van de lange adem worden voor de partij van de liefde zoals Baudet zijn partij liefkozend noemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten