GroenLinks Tweede Kamerlid Laura Bromet deelt een 'zielig' verhaal via Twitter en krijgt de wind van voren

GroenLinks Tweede Kamerlid Laura Bromet deelt een 'zielig' verhaal via Twitter en krijgt de wind van voren

GroenLinks Tweede Kamerlid Laura Bromet heeft zichzelf weer eens buitengewoon belachelijk gemaakt via Twitter. Bromet deelt een ‘zielig’ (en waarschijnlijk compleet uit de lucht gegrepen) verhaal over haar dochter van 15 die het allemaal niet meer ziet zitten, met als gevolg een stortvloed aan (hilarische en rake) reacties.

Volgens de Tweet van Bromet maakt haar dochter van 15 zich zorgen over Klimaatverandering. “Ze is 15 en zegt niet veel.” Begint Bromet. “Gisteren begon ze twee keer over Antarctica. ‘Klimaatverandering kan nu niet meer teruggedraaid worden mama’ Wat moet ik zeggen?” Vraagt het GroenLinks-Kamerlid zich openlijk af. Nou, als het doel was om reacties uit te lokken dan is dat goed gelukt.

Twitter gaat dan ook goed los op de tweet van Bromet, zo stelt Twitteraar Sander van Dam voor om op te houden met “je kinderen de hele dag angst aan te praten.” Vastgoedondernemer en Podcast-ster Eric de Vlieger stelt voor dat ze gewoon lekker aan het werk moet.

Los van de hilariteit zijn er ook veel mensen die zich oprecht zorgen maken, hoe kun je in hemelsnaam zo een kind opvoeden gevoed met angst voor een veranderend klimaat? Ook zijn er mensen die de suggestie opperen om een kind vooral gewoon kind te laten zijn in plaats van ze lastig te vallen met de politieke onzin van Mama.

De winst van BBB is bij heel links Nederland blijkbaar zodanig een enorme klap geweest dat veel van die lui compleet van slag zijn en allemaal met melodramatische onzin op de proppen komen. De nuchtere Nederlander heeft gesproken en heeft een duidelijk signaal afgegeven. Mensen als Bromet zouden toch zelf ook de conclusie kunnen trekken dat het klimaatverhaal wat ze verkondigen alles behalve een groot draagvlak heeft onder de bevolking.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties