Laura Bromet (GL) clasht met BBB op Twitter: "Wat een dedain weer naar de biologische boeren"

Laura Bromet (GL) clasht met BBB op Twitter: "Wat een dedain weer naar de biologische boeren"

Laura Bromet (GL) ligt weer eens in de clinch met de Boeren Burger Beweging. In een Tweet die het GroenLinks Kamerlid deelt is te lezen dat ze in Duitsland inzetten op 30% biologisch terwijl dat in Nederland volgens de gedeelde Tweet maar 15% is. “Van koploper naar achterhoede. Wat in andere landen kan moet ook in Nederland kunnen.” Aldus Bromet.

De partij van Caroline van der Plas (BBB) reageert op de Tweet van Bromet en vraagt het GroenLinks Kamerlid of ze wel eens van marktwerking heeft gehoord. “Als 100% van de consumenten biologisch wil of kan kopen, worden 100% van de boeren ook biologisch. Door geitenwollen sokken te gaan produceren gaat nog niet iedereen ze kopen.” Aldus het officiële Twitter account van BBB.

Uit de reactie van Bromet die daar op volgt is af te lezen dat het GroenLinks Kamerlid zoals wel vaker weer snel op de kast zit. Bromet vind de houding van BBB stuitend. “Wat een dedain weer naar de biologische boeren.” Ook zou volgens Bromet de marktwerking juist weinig goeds hebben gebracht voor de boeren.

Bromet staat al langer bekend als iemand die maar wat graag afscheid neemt van de Nederlandse boeren. Eerder was er nog een hoop te doen over een tweet die Bromet plaatste in het kader van Boeren die vanwege de overheidsregels zelfmoord plegen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Lees meer over:
GroenLinks BBB Boeren Laura Bromet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties