screen shot 2022 12 19 at 131912

-Michel Mulder- 'Het irritante ijszuigertje Bromet'

Opiniedec 19 2022, 13:00
Kamerleden en hun gevoel met de maatschappij, het blijft een even onmogelijke combinatie als Hugo de Jonge en vrijheid van keuze.
Hoewel er heel wat geestelijk getroebleerde personen zitten in dat gesticht aan het Binnenhof, is Groenlinks kamerlid Laura Bromet toch wel één van de meest - van de realiteit - losgeslagen pluchevullers.
'Mevrouw' Bromet - ja, bij de genderkrankzinnigen van Groenlinks weet je het nooit - waant zichzelf nogal the centre of the universe, wat aan haar kleuterachtige twittergedrag goed is af te zien.
Ondanks dat het ijs bij veel Nederlanders inmiddels aan de binnenzijde van hun woningruiten staat, en ze bijna indoor hun eigen elfstoelentocht kunnen houden, vindt ijskoningin Bromet het een goed idee om bijna dagelijks te twitteren hoe fantastisch haar leven is... spijbelend op de schaats.
Het is niet het feit dat Bromet hersenloos is - want ze weet verdomd goed dat dit provocerende gedrag niet goed valt bij miljoenen Nederlanders - het is het feit dat Bromet schijt heeft aan de mening, en de onmenselijke situatie van miljoenen Nederlanders, dat haar zo'n zuigende heks maakt.
'Mevrouw' Bromet heeft een ware 'kunst' gemaakt van het provoceren, het zuigen en het minachten van een groot deel van de Nederlandse bevolking, en heeft er daarbij ook geen enkele moeite mee om een insinuerende tweet richting het mannelijk geslacht eruit te gooien, geheel in stijl met het GroenLinks gedachtegoed.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Je zou denken dat politici bij iedere zucht die zij laten een spindoctor in de nek hebben hijgen, om te controleren of die laatste ademteug wel politiek correct was, maar 'volksvertegenwoordigers' als Bromet hebben blijkbaar carte blanche, om via Twitter het Nederlandse volk te provoceren d.m.v. hun fantastische leven, terwijl datzelfde volk door lieden als Bromet zwaar in de ellende zit.
Hoewel Bromet deze week dus dagelijks op een bijna spiegelend vlak aan het schaatsen was, is er bij haar geen sprake van zelfinzicht, of dat hoognodige kijkje in de spiegel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten