screen shot 2022 12 15 at 184205

Caroline van der Plas (BBB) haalt uit naar Ex-VVD'er (nu Volt) en BNR-columnist Arend Jan Boekestein

Politiekmrt 17 2023, 16:00
Caroline van der Plas (BBB) heeft daags na de verkiezingswinst alweer te maken met vervelende lui die haar het leven zuur willen maken door het verspreiden van valse informatie. Ook “Ex-VVD’er (nu Volt), columnist bij BNR neemt dit nu klakkeloos over.”
Arend Jan Boekestein, columnist bij BNR en tegenwoordig lid van Volt deelt een tweet met valse informatie over BBB en schrijft daarin: “Het is tijd dat de media eens aan zelfonderzoek gaat doen. ‘Wat fijn dat je er bent Lientje!’” Wat totaal verkeerd valt bij de BBB-voorvrouw Caroline van der Plas. Van der Plas reageert op haar beurt weer dat het gaat om een complot waarin Joden de bedrijven Bayer/Monsanto gebruiken om iedereen te vergiftigen. “Bericht dat BBB wordt betaald of is neergezet door Bayer/Monsanto wordt door antisemitische groepen verspreid, onder andere via Telegram. Met complot dat 'joden' deze bedrijven gebruiken om iedereen te vergiftigen. Ex-VVD’er (nu Volt), columnist bij BNR neemt dit klakkeloos over.” Aldus van der Plas.

Bericht dat BBB wordt betaald of is neergezet door Bayer/Monsanto wordt door antisemitische groepen verspreid, onder andere via Telegram. Met complot dat 'joden' deze bedrijven gebruiken om iedereen te vergiftigen. Ex-VVD’er (nu Volt), columnist bij BNR neemt dit klakkeloos over

Arend Jan Boekestijn
Arend Jan Boekestijn
@ajboekestijn

Het is tijd dat de media eens aan zelfonderzoek gaat doen. ‘Wat fijn dat je er bent Lientje!’

3.4K
Reply
Opvallend is wel dat al deze lui die nu vooraan staan om valse informatie over BBB te delen compleet zwegen toen duidelijk werd dat Shell de VVD-campagnekas voortdurend spekt. De partij die nota benen jarenlang de grootste is geweest heeft zelden of nooit kritiek gehad vanuit de media.
Nu BBB een grote zege heeft behaald gaan met name linkse politici, opiniemakers maar ook leden van het kabinet er natuurlijk alles aan doen om dit succes te marginaliseren. De stikstofplannen worden hoe dan ook doorgevoerd volgens Stikstofminister van der Wal en ook links Nederland draait overuren om het succes van BBB te bagatelliseren. Het is maar weer afwachten waar deze ongekende haatcampagne gaat eindigen, het wordt tijd dat politici ook eens leren hun verlies te nemen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten