screen shot 2023 03 27 at 154648

FVD petitie tegen genderpropaganda en seksualisering van kinderen is inmiddels door meer dan 50.000 mensen ondertekend!

Politiekmrt 27 2023, 14:00
Forum voor Democratie (FVD) heeft een petitie gelanceerd tegen de genderpropaganda en seksualisering van kinderen. De petitie heeft inmiddels meer dan 50.000 handtekeningen verzameld. Volgens FVD moeten we een streep trekken en dit soort dingen nooit normaal gaan vinden.
De zorgen van FVD worden versterkt door berichten die hen bereiken over de 'Week van de Lentekriebels'. Steeds vaker worden (jonge) kinderen in aanraking gebracht met propaganda over ‘gender’ en seksualiteit, aldus de partij.
FVD wijst op platforms als Netflix en YouTube waar jonge kinderen doelbewust getarget worden met video’s over 'gendertransitie'. Ook maken zij zich zorgen over boekjes voor kinderen vanaf 4 jaar waarin wordt uitgelegd wat pijpen is en hoe je het moet doen, inclusief illustraties.
Daarnaast confronteert het NPO-programma 'Gewoon Bloot' leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool met de naakte lichamen van (omgebouwde) volwassenen en worden onomkeerbare geslachtsoperaties openlijk gepromoot. FVD is ook kritisch op de NOS, die jongeren stap voor stap uitlegt hoe ze illegaal aan hormonen kunnen komen voor een ‘gendertransitie’.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De petitie van FVD roept op tot een stop op de genderpropaganda en seksualisering van kinderen. Het is nog niet bekend wat de vervolgstappen van de partij zullen zijn. Het is pervers om kinderen op zulke jonge leeftijd al kennis te laten maken met seks. Scholen horen hier zeker niet het voortouw in te nemen als je het daarmee eens bent teken dan de petitie van FVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten