thierry baudet ahoy

FVD woest dat Heemstede VILLA voor asielzoekers koopt: "Waar sláát dit op?"

Politiekjul 17 2023, 16:15
In Heemstede wordt een villa gekocht. Door de overheid. Waarom? Nou, om er asielzoekers in onder te brengen. Want die verdienen het natuurlijk wel in lekkere luxe, met een mooie tuin te wonen. Die arme mensen hebben het al zo zwaar! FVD reageert terecht woedend op dit nieuws.
Heemstede heeft besloten om een villa te kopen om daar asielzoekers in onder te brengen. De gemeenteraad heeft daar voorgestemd. Het plan is om er volgend jaar dan 16 asielzoekers in te plaatsen (mocht dat nodig zijn). Dit gebeurt op het moment dat de wooncrisis én asielcrisis extreem groot zijn.
FVD heeft geschrokken en woedend gereageerd op dit besluit van de gemeenteraad.
"Asielzoekers krijgen een villa in één van de duurste gemeenten van ons land," schrijft de partij logischerwijze op Twitter. "Waar sláát dit op?"

Asielzoekers krijgen een villa in een van de duurste gemeenten van ons land. Waar sláát dit op? Nederlanders moeten jarenlang wachten op een woning en betalen de hoofdprijs. #FVD wil dit soort absurde regelingen stoppen en huizen beschikbaar stellen voor onze eigen mensen.

Image
825
Reply
Daarbij zegt FVD zeer terecht dat Heemstede dit ook nog eens doet terwijl gewone Nederlanders - je weet wel, van die mensen die blauw betalen aan belasting en een Nederlands paspoort hebben - "jarenlang wachten op een woning." Oh, en als ze dan een woning vinden moeten ze daar "de hoofdprijs" voor betalen. Want inderdaad, huizen zijn tegenwoordig ook nog eens schier onbetaalbaar - door het wanbeleid van Vadertje Staat.
De verkiezingen van november zijn van levensbelang voor Nederland. Op DDS strijden wij tegen het kartel en tegen de linkse media. Als het partijkartel zijn zin krijgt wordt de immigratie nóg meer en worden huizen dus nóg duurder voor jou en mij. Daarom zijn de verkiezingen van november zo belangrijk. Help DDS de waarheid aan het licht te brengen over wat er gebeurt in ons land. Steun ons - eenmalig of maandelijks. Want alleen samen met jou kunnen we de gekke massa-immigratie-liefhebbers een halt toeroepen.
Gelukkig zijn niet álle partijen woon-gestoord. FVD legt uit dat de partij dit soort "absurde regelingen" stopt als de partij aan de macht komt en deze huizen beschikbaar zal stellen "voor onze eigen mensen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten