geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Geert Wilders gaat voor eigen-volk-eerst-leiderschap: "ons geld, onze huizen en onze zorg voor onze eigen mensen!"

Politiekjul 16 2023, 16:30
Met de naderende verkiezingen in november hebben veel kiezers nog geen definitieve keuze gemaakt, mede vanwege de onduidelijkheid rondom de deelname van verschillende partijen en personen. Het is wél duidelijk dat de kiezers van PVV-leider Geert Wilders en Caroline van der Plas van de BBB, aanzienlijke veranderingen verwachten als een van hen tot minister-president wordt gekozen. Geert Wilders bevestigt deze analyse en benadrukt zijn "eigen-volk-eerst-leiderschap".
Volgens de recente peilingen van Maurice de Hond heeft de partij van Geert Wilders één zetel winst behaald. Bovendien laat de peiling zien dat maar liefst 89% van de ondervraagden tevreden zou zijn met Geert Wilders als minister-president. Geert Wilders zou dan ook prioriteit geven aan "ons geld, onze huizen en onze zorg" voor de Nederlandse burgers. Iets wat steeds meer Nederlanders aanspreekt aangezien het beleid van Rutte IV de ene na de andere clusterfuck is gebleken.
Geert Wilders is een van de weinige politici die consequent en duidelijk is in zijn boodschap, met name als het gaat om het thema van grote aantallen asielzoekers die het land binnenkomen. Wilders heeft altijd een helder standpunt ingenomen, terwijl Caroline van der Plas lijkt open te staan voor de (gespreide) opvang van asielzoekers. Dit kan een belangrijk punt zijn voor kiezers die nog twijfelen tussen de PVV en de BBB.
Door het plotselinge vertrek van talrijke kabinets- en Kamerleden zijn de politieke verhoudingen in Den Haag drastisch veranderd. Op dit moment is het lastig te voorspellen welke partij als grote winnaar uit de bus zal komen, aangezien drie partijen volgens de recente peilingen van Maurice de Hond nek aan nek gaan. Bovendien hangt er veel af van Pieter Omtzigt; zijn mogelijke deelname zou het hele politieke landschap op zijn kop kunnen zetten.
Het grote voordeel van Geert Wilders is altijd geweest dat zijn standpunten duidelijk zijn en in steen gebeiteld lijken te staan. Kiezers weten al jaren wat ze kunnen verwachten van de PVV. Misschien is het ook wel tijd om het cordon sanitaire rondom Wilders' partij te doorbreken en opnieuw naar zijn ideeën te kijken. De PVV verdiend nu de kans!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten