Geert Wilders 9O1A6646

Geert Wilders (PVV) wordt door het OM compleet genegeerd in publicatie over bedreigde politici

Politiekjul 26 2023, 14:00
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft onlangs een opvallend artikel gewijd aan bedreigde politici, gepubliceerd in hun eigen magazine. Opmerkelijk genoeg worden politici zoals Sigrid Kaag en Hugo de Jonge prominent vermeld, terwijl er geen woord wordt gerept over de talloze bedreigingen waarmee Geert Wilders dagelijks geconfronteerd wordt. Deze omissie heeft geleid tot verontwaardiging bij de PVV-leider, die zich liet horen via Twitter en suggereerde dat zijn achtergrond en partijlidmaatschap mogelijk van invloed zijn op het gebrek aan aandacht voor zijn situatie.

Omdat ik #Wilders heet, van de #PVV ben en de bedreigers allemaal #moslims zijn. Was ik van een andere partij geweest en de daders blanke mannen, dan hadden ze het van de daken geschreeuwd en er ieder journaal mee geopend en talkshow mee gevuld.

GeenStijl
GeenStijl
@geenstijl

OM: meer bedreigingen tegen 'een bepaalde politicus, wiens naam wij niet zullen noemen' geenstijl.nl/5171725/om-mee…

3.3K
Reply
Het artikel onthult dat het aantal meldingen van bedreigingen tegen politici, waaronder Segers, Rutte en Ploumen, het afgelopen jaar is verdubbeld in vergelijking met voorgaande jaren. Echter, het Team Bedreigde Politici benadrukt het belang van perspectief bij deze cijfers. Zo blijkt dat één politicus, die niet met naam wordt genoemd in het artikel, aanzienlijk meer meldingen heeft gedaan en daardoor verantwoordelijk is voor de opvallende stijging in het totale aantal meldingen.
Een groot deel van de bedreigingen zijn afkomstig van gebruikers in landen waarmee er geen goede rechtshulprelatie is. Dit maakt het onderzoek naar de daders aanzienlijk ingewikkelder, met name in landen als Pakistan waar de samenwerking problematisch was. In sommige gevallen is het identificeren van de afzender vrijwel kansloos, wat heeft geleid tot het afvallen van bijna twee derde van de 889 strafbare berichten uit het onderzoek.
Wat des te opmerkelijker is, is dat Geert Wilders VOLLEDIG wordt genegeerd in het artikel, ondanks dat hij al jaren permanent wordt bewaakt en zijn vrijheid heeft moeten opgeven. Dit staat in schril contrast met andere politici die uitgebreid worden aangehaald in het stuk. Deze discrepantie in aandacht roept vragen op over de evenwichtigheid van berichtgeving over bedreigde politici.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten