geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Geert Wilders uit woede over vrijgelaten gevaarlijke ex-TBS'er: ''Man die nooit meer vrij mocht komen steekt vrouw dood, gaat lekker premier Rutte en Dilan Yesilgoz!"

Politiekjun 21 2023, 14:00
De samenleving is geschokt en woedend na de onthulling dat de 56-jarige Jamel L., die vastzit voor het fatale neersteken van een medewerkster van Albert Heijn in Den Haag, eerder dit jaar de voltallige rechtbank bedreigde. Dit schokkende nieuws werpt vragen op over de veiligheid en het falende rechtssysteem. Niet alleen PVV Tweede Kamerlid Gidi Markuszower, maar ook politiek leider Geert Wilders uit zijn verontwaardiging over het disfunctioneren van het kabinet.
Het nieuws over de vrijlating van een gevaarlijke ex-TBS'er, die verantwoordelijk is voor het fatale neersteken van een medewerkster van Albert Heijn in Den Haag, heeft de maatschappij in shock en woede achtergelaten. De 56-jarige Jamel L. blijkt eerder dit jaar de voltallige rechtbank te hebben bedreigd, wat ernstige vragen oproept over de veiligheid en het falende rechtssysteem.
De verontwaardiging en woede over deze kwestie worden niet alleen geuit door PVV Tweede Kamerlid Gidi Markuszower, maar nu ook door politiek leider Geert Wilders. Op Twitter benadrukt Wilders de ernst van de situatie: "Een man die nooit meer vrij mocht komen, steekt een vrouw dood in een Albert Heijn. Tienduizend criminelen ontlopen hun straf. Vijfduizend misdaden gepleegd door asielzoekers per jaar. Ter Apel en andere dorpen met AZC zijn oorlogsgebied geworden. Zandvoort wordt geterroriseerd door Marokkanen. Het gaat lekker Minister-President Rutte en Dilan Yesilgoz."
Deze tweet van Wilders weerspiegelt de diepe frustratie en verontwaardiging van velen in de samenleving. Het falen van het kabinet en de verantwoordelijke ministers om de veiligheid van de samenleving te waarborgen, wordt scherp bekritiseerd. De vrijlating van een gevaarlijke ex-TBS'er roept vragen op over de effectiviteit van het rechtssysteem en de bescherming van burgers.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De roep om opheldering en actie wordt steeds luider. PVV Tweede Kamerlid Gidi Markuszower heeft al zijn verontwaardiging geuit en eist opheldering van de betrokken ministers. Nu sluit Geert Wilders zich bij deze verontwaardiging aan en benadrukt hij het disfunctioneren van het kabinet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten