2022 12 22

Geert Wilders: Kathleen Ferrier (CDA) heeft in haar eentje zoveel wachtgeld ontvangen dat herstelbetalingen aan Suriname niet nodig zijn

Politiekdec 22 2022, 12:00
Geert Wilders, leider van de Partij voor de Vrijheid, heeft op Twitter gesteld dat Kathleen Ferrier, oud-Kamerlid voor het CDA, zoveel wachtgeld heeft ontvangen dat herstelbetalingen aan Suriname overbodig zijn. De acties van Ferrier zijn schaamteloos te noemen.

Deze CDA-mevrouw en oud-kamerlid @KGFerrier heeft in haar eentje al zoveel wachtgeld ontvangen dat herstelbetalingen aan Suriname alleen al daarom overbodig zijn.

NPO Radio 1
NPO Radio 1
@NPORadio1

Laten we de #excuses voor het #slavernijverleden vooral zien als startpunt van een meerjarig traject waarin we het hebben over herstel, beklemtoont @KGFerrier bij @SpraakmakersOp1. En daarmee bedoelt ze: 'een spiritueel, werkelijk helend en gemeenschappelijk proces.'

2.4K
Reply
De verwachting is dat Kathleen Ferrier de opmerkingen van Wilders verwerpt en benadrukt dat de herstelbetalingen aan Suriname belangrijk zijn om de historische schade te repareren die is aangericht door het Nederlandse koloniale beleid. Ze zal er ook op wijzen dat het haar werk als oud-Kamerlid is om de belangen van Suriname te behartigen en de relaties tussen de twee landen te versterken. Dit is natuurlijk wat wij moeten geloven. Wij weten immers wel beter, alles draait om poen.
Het is duidelijk dat er verschillende meningen zijn over de herstelbetalingen aan Suriname en de rol van Kathleen Ferrier hierin. Nederland heeft de ellende van het slavernijverleden erkent en haar excuses aangeboden en daar moet het ook bij blijven. Nederland bevindt zich in een zware tijd door een naderende recessie, door sancties tegen Rusland en de vele crises die ons land kent. Hierdoor worden veel Nederlanders in de armoede gestort en daar gaan ze met de Greendeal nog een schepje bovenop doen. Het past het kabinet niet om in het buitenland de Sinterklaas uit te hangen. En helemaal niet aan iets waar iemand van de nu levende Nederlanders schuldig aan is. Niemand heeft hier ooit slaven gehad of is slaaf geweest.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Je kan inmiddels wel stellen dat alle Nederlanders nu loonslaven zijn. We werken nu om de linkse hobby's van dit WEF-kabinet te bekostigen. Op zijn Wilders gezegd hebben wij aan Ferrier maar één boodschap: u kunt de boom in!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten