Globalisten maken gretig misbruik van verijdelde Duitse couppoging voor politiek gewin

Globalisten maken gretig misbruik van verijdelde Duitse couppoging voor politiek gewin

Iedereen zag dit al mijlenver aankomen dat de globalisten garen zouden proberen te spinnen met de verijdelde couppoging. Vooral omdat het vermeende ''extreemrechtse'' daders zijn. Ze lopen nu al 24 uur met het bekende wijsvingertje te wijzen naar de patriottische oppositie. Klaver (GroenLinks) en Dassen (VOLT) lijken het vooral op FVD te hebben voorzien.

''Dit is waarom woorden er toe doen. Oproepen om ‘bij wijze van spreken’ het parlement te bezetten - zoals sommige Nederlandse politici doen - zijn niet onschuldig, maar kwalijk en ondermijnend,'' zei Jesse Klaver. Hiermee wijst hij naar FVD'er Gideon van Meijeren als mogelijk gevaar. Dit is demoniseren hoe Paul Rosenmoller, niet toevallig de leermeester van Klaver, het ook deed bij Pim Fortuyn. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Het ergste is nog wel dat ontkrachte leugens de ether in blijft slingeren. Gideon van Meijeren (FVD) reageert daar terecht gepikeerd over op Twitter: ''Opnieuw is Jesse Klaver in nepnieuws getrapt. De NOS is al door het stof gegaan en heeft schoorvoetend moeten erkennen dat ik helemaal niet heb opgeroepen tot bezetting van het parlement, ook niet "bij wijze van spreken". Zeer kwalijk dat hij deze desinformatie blijft verspreiden.''

Natuurlijk ziet Laurens Dassen ook weer zijn kans om te opperen voor beperkingen en verboden. Best bijzonder van een paneuropese partij die niks heeft met soevereine staten en wordt gefinancierd door Soros. Die nu een grote broek aan heeft door een verijdelde couppoging in het Duitse parlement. De desinformatie en het framen door VOLT is net zo kwalijk.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Groepen willen beperken in het uiten van hun mening en het verbieden van partijen dat schijnt het handelskenmerk te zijn van globalisten. Ze vereren ook allemaal de walgelijke EU. Ze hebben het heilig verklaard. Iedereen die het globalisme van de EU, VN en het WEF niet omarmt is extreemrechts. In hun andersom wereld zijn de stemmers van PVV, FVD, BVNL en BBB fascisten. Het idiote is dat fascisten nooit rechts kunnen zijn. Het fascisme is namelijk een aftakking van het socialisme. Waar lijkt het globalisme nou op?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties