Screen Shot 2022 04 29 at 124457

Harm Beertema (PVV): 'Kinderen confronteren met genderqueen is buitengewoon verontrustend'

Politiekapr 29 2022, 12:25
PVV Tweede Kamerlid Harm Beertema vindt het "buitengewoon verontrustend" dat de Woke-Deug-Gendersekte (kleine) kinderen probeert te indoctrineren. Zogenaamde "genderqueens" moeten niet bij kinderen neergezet worden. Punt.
"Nu is het zo dat in het hele onderwijs, vanaf de basisschool tot de universiteit, is dat linkse denken mainstream. Het is de norm geworden. Ja, en dat is buitengewoon verontrustend," stelde Beertema gisteren bij Ongehoord Nieuws van Omroep ON!
"Nu worden ze dus geconfronteerd met genderqueens die leesvooruurtjes geven en waar ze naartoe moeten," ging de PVV'er verder. Natuurlijk verbaasde hij zich daarover. Zeker toen een andere gast, Hugo Bos, even liet weten dat in de richtlijnen staat dat 5- en 6-jarigen niet alleen moeten leren over "genderneutraliteit," maar zelfs over "jezelf betasten."
Knettergek, inderdaad. Voorleesuurtjes door genderqueens, bij jonge kinderen die dan maar moeten leren dat het heel normaal is dat een man die opeens zegt dat hij "een vrouw is," dan ook zo behandeld moet worden... en dat "gender" totaal een "sociaal-cultureel concept" is in plaats van een biologisch feit (wat het toch echt is).
En dan komen daar dus nog de "lessen" bij waarin ze te horen krijgen - als ze zelfs nog maar 5 of 6 jaar oud zijn - dat het heel normaal en ook fijn is om "jezelf te betasten." Die leeftijd! Kinderen zijn dan helemaal nog niet bezig met seksualiteit. Maar voor de Woke-gendersekte maakt dat niets uit en moeten de kids geïndoctrineerd worden. Dit ongetwijfeld onder het motto: hoe eerder, hoe beter.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
We leven in geschifte tijden. Beertema heeft gelijk. Nu is het aan ietwat normaal-denkende partijen in de Tweede Kamer om daar iets aan te doen. Of zijn er daar niet meer genoeg van over?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten