vvd logo 1200x630

Het broeit bij de VVD; bij veel klassiek-liberale leden stroomt de emmer over

Politieknov 14 2022, 11:33
Het gaat niet goed bij de VVD. De partij is veranderd van een rechtse klassiek-liberale partij naar een grijze middenpartij waar geen smaak aan zit. Veel VVD leden zijn dit spuugzat. De vraag is durven de VVD leden zaterdag zich massaal tegen de globalistische tiran Rutte">Mark Rutte te keren? Of blijft het alleen bij grote woorden?
Op het partijcongres in Rotterdam, komende zaterdag, dienen zo’n tweehonderd VVD-leden een motie in tegen de dwangwet. Allemaal heel leuk dat deze leden zo'n motie indienen maar we weten allemaal wat er met de stikstof motie in juni is gebeurd. Helemaal niets. Rutte zijn antwoord was er één die echt bij een tiran past. Als u het als lid niet eens bent met ons beleid dan zegt u toch uw VVD lidmaatschap op. De boodschap is duidelijk de man duldt geen tegenspraak.
Een groep VVD’ers die zich Klassiek Liberaal noemt komt met voorstellen om Nederland minder aantrekkelijk te maken voor gelukszoekers. Ze dienen een motie in om pas na tien jaar het Nederlanderschap te geven aan mensen met een verblijfsvergunning. Nu gebeurt dat na vijf jaar. Het probleem is de instroom. Die moet gestopt worden. Waar zijn de haviken gebleven die een asielstop eisen? Dit is niet de oplossing beste klassiek-liberalen. De grenzen moeten dicht!
De coalitiesamenwerking met D66 en CU begint ook bij veel VVD'ers te knellen. Door de slechte onderhandelingsstrategie van Rutte is de VVD verworden tot D66 light. „Het houdt een keer op. Als D66 en CU niet bereid zijn iets te doen aan de instroom van asielzoekers, dan kunnen wij dat simpelweg niet meer accepteren. Dan valt de regering maar,” zegt de klassiek-liberaal Klaas Kwint vandaag in de Telegraaf. Met stoere praatjes vul je geen gaatjes.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.

De peilingen geven een triest beeld. Schreeuwen vanaf de zijlijn levert meer op dan verantwoordelijkheid nemen door te regeren. Het is ook een duidelijke boodschap: de #VVD is haar rechtse achterban aan het verliezen. We moeten zorgen dat zij zich weer thuis voelen bij onze VVD.

183
Reply
Als ik dan deze tweet lees van de Bredase VVD fractievoorzitter Eddie Förster dan heb ik weinig hoop op echte verandering bij de VVD. Het zijn veel grote woorden maar weinig liberale daden. De VVD neemt totaal geen verantwoordelijkheid. Nee erger zij slopen het land door mee te gaan in de globalistische plannen van extreemlinks (D66, GroenLinks en PvdA). Het roer moet compleet om als de rechtse achterban zich ooit nog thuis wil voelen bij de VVD. Rutte de wacht aanzeggen en het D66 lidmaatschap aanbieden. Per direct stoppen met de klimaathysterie, stoppen met soevereiniteit overdragen aan supranationale organisaties (EU, VN en het WEF), per direct een asielstop, aansturen op vredesonderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne. Tot slot trots zijn op de Nederlandse cultuur en identiteit dus niet langer luisteren naar de wokewaanzin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten