2022 11 14

Gideon van Meijeren pleit niet voor een bezetting van het parlement; NOS verspreidt fake nieuws!

Politieknov 14 2022, 10:31
Zo kennen we de NOS weer van een mug een olifant maken. Woorden uit zijn context trekken. Gideon van Meijeren (FVD) heeft gezegd dat hij hoopt dat mensen vreedzaam bij het parlement gaan demonstreren. De NOS maakt ervan dat het Tweede Kamerlid vindt dat het parlement bezet moet worden. Dit is weer een perfect voorbeeld van nepnieuws door de NOS.
Gideon van Meijeren heeft een interview gegeven aan het Belgische Compleetdenkers. De Staat gedraagt zich tiranniek. Tijdens de Coronatijd zijn wij van onze grondrechten beroofd. Van Meijeren denkt dat er een moment komt waarop het "zo urgent wordt voor mensen die niks meer te verliezen hebben dat ze bij wijze van spreken naar het parlement trekken en zeggen: 'wij gaan hier gewoon niet weg totdat de regering weg is'.'' Naar het parlement trekken is volgens mij niet bezetten.
In een reactie aan de NOS herhaalt Van Meijeren dat hij hiermee niet bedoelt dat het parlement bezet wordt, maar dat mensen bij het gebouw demonstreren. "Nogal een verschil, want binnendringen zou strafbaar zijn en rondom het gebouw demonstreren niet."

Inmiddels heb ik de relevante passage beluisterd. Gideon filosofeert wat over breed maatschappelijk verzet, buitenparlementaire actie en fluwelen revolutie. In een Vlaamse vidcast. Niet erg opmerkelijk. Een hysterische reactie van de minister president, totaal buiten proportie.

Mark Rutte
Mark Rutte
@MinPres

Een Kamerlid heeft vandaag gespeculeerd over het verstoren van ons democratische proces. Dat is verwerpelijk en totaal onverantwoordelijk. De Tweede Kamer is het hart van onze democratie, ons kostbaarste politieke bezit.

3.0K
Reply
Ook Ralf Dekker (FVD) heeft de podcast beluisterd en heeft daar het volgende oordeel over; ''Inmiddels heb ik de relevante passage beluisterd. Gideon filosofeert wat over breed maatschappelijk verzet, buitenparlementaire actie en fluwelen revolutie. In een Vlaamse vidcast. Niet erg opmerkelijk. Een hysterische reactie van de minister president, totaal buiten proportie.';
De reacties van Rutte en Kaag op van Meijeren zijn echt op elkaar afgestemd. Het partijkartel en mediakartel spannen weer samen om FVD zwart te maken. De geknipte versie van het filmpje is overigens van Dr. Marina, deze mevrouw lijkt wel in dienst te zijn van de overheid om FVD zwart te maken.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.

De @NOS heeft gisteren de desinformatie verspreid dat ik zou hebben gesproken over het "bezetten" van de Tweede Kamer. Tal van politici en 'deskundigen' namen dit valse frame klakkeloos over. Hier een inkijkje in mijn oproep om dit te corrigeren en de reactie daarop. 🐀🐀

Image
6.8K
Reply
Als je deze tweet van Gideon van Meijeren dan leest dan kun je alleen maar oordelen dat FVD moedwillig zwart wordt gemaakt. Deze demonisering moet stoppen. Er is maar één groepering die onze democratie, soevereiniteit en welvaart van ons land in gevaar brengt en dat is het partijkartel. En niemand anders!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten