suzanne kroger door lotte dale 3

Hilarisch! GroenLinks Deugmiep Suzanne Kröger WOEST vanwege HILARISCHE photoshop

Politiekmei 16, 15:00
Het allerleukste aan moderne social media is dat er kartelkneuzen zijn die totaal niet kunnen omgaan met memes. Dus overduidelijk gephotoshopte foto's (van zichzelf), waar mensen heel hard om lachen. Kom er maar in, Suzanne Kröger, Tweede Kamerlid voor GroenLinks-PvdA. Of eigenlijk voor GroenLinks. En Pvda.
X-gebruiker Sander Sassen (wie kent hem niet) heeft even plezier gemaakt op zijn favoriete sociale medium. Dit vanwege het nieuws dat PVV, VVD, NSC en BBB ein-de-lijk een 'akkoord op hoofdlijnen' hebben gemaakt. Geschreven. Op papier gezet.
Hij greep die gelegenheid aan om een heel duidelijk gephotoshopte afbeelding online te zetten van GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger. Je ziet haar met een soort van poster staan met de tekst erop: "Succes Geert!" Met het GroenLinks logo eronder.
Dit is natuurlijk extreem grappig. Zo'n type zou zoiets nooit doen. Maar het lijkt geweldig vermakelijk. Zeker omdat ze op die foto zo'n grote lach op haar muil heeft en ook nog eens omringd wordt door andere GroenLinks-gekkies.
Hilarisch genoeg was dit echter tegen het zere beeld van het Kamerlid in kwestie. Mevrouw Kröger dus. Zij reageerde publiekelijk woest op de foto... en greep de gelegenheid aan om iedereen te 'waarschuwen' voor nepnieuws.
"Cursus nepnieuws les 1," schrijft Kröger, "een foto van gekozen volksvertegenwoordigers fotoshoppen."

Cursus nepnieuws les 1: een foto van gekozen volksvertegenwoordigers fotoshoppen.

Sander Sassen
Sander Sassen
@SanderSassen

De eerste felicitaties zijn ook binnen en ik moet eerlijk zeggen uit onverwachte hoek. Dit is heel sportief van @suzanne_gl, dit had ik niet verwacht! Iedereen hoort erbij was dus geen holle frase! #groenlinks #pvda #formatie #kabinet #geertwilders

Image
240
Reply
Want normale mensen dachten natuurlijk dat het écht was, authentiek, en dat zij daar inderdaad stond met een "succes Geert!" poster. Ja toch? Op de dag dat bekend werd dat er een hoofdlijnenakkoord was - een akkoord dat natuurlijk verafschuwd wordt door GroenLinks, een partij die de komende coalitie elke dag op elke mogelijke manier gaat bestrijden...
Twee vragen. Ten eerste, hoe dom is dit mens? Ten tweede, hoe dom denkt zij dat Nederlanders zijn? Begrijpt ze dan werkelijk niet dat iedereen op het internet weet dat dit een meme is? Een photoshop? Een photoshop bedoeld om haar en gelijkgestemden uit te lachen?
Wat een onnozel miepje is dit zeg. En dat zit dan in de Tweede Kamer. Manmanman.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten