ft6x6q1wiaec 8p

Hugo de Jonge: ''Nederland is een immigratieland''

Politiekmei 29 2022, 12:24
Bij WNL Op Zondag was minister Hugo de Jonge te gast. Als de aandachtsgeile de Jonge aanschuift bij een TV programma dan weet je dat er opmerkelijke uitspraken door hem worden gedaan. Vandaag was het weer zover.
De loslippige Hugo de Jonge zat vanochtend weer op zijn praatstoel in het programma van Rick Nieman. De minister die pocht met dwangmaatregelen (verplicht een warmtepomp) deed weer enkele opmerkelijke uitspraken. Zoals altijd stelde Rick Nieman geen kritische vragen dus de Jonge had niks te vrezen. Hugo de Jonge kon zijn vrije gang gaan door te beloven dat er 300.000 woningen gebouwd gaan worden deze kabinetsperiode. De vraag 'hoe dan' werd niet gesteld. De gecreëerde stikstofcrisis en het tekort aan bouwmaterialen gaan natuurlijk roet in het eten gooien. De Jonge dekt zich alvast in met de opmerking we hebben last van tegenwind.
De minister zei ook dat we tot 2030 met een miljoen mensen zullen gaan groeien. Als dit scenario uitkomt dan weten we 1 ding zeker dat in 2040 de woningnood nog steeds niet is opgelost. Wir schaffen das nicht. Rick Nieman stelde dan ook terecht de volgende vraag. Wordt het niet tijd voor een (arbeids)migratiestop? Hierop kwam de Jonge met een bizarre verklaring. Volgens de Jonge hebben we migratie nodig om de verzorgingsstaat overeind te houden. Daarom is een migratiestop niet wenselijk. Er zit wel een grens aan migratie. Nederland is een immigratieland volgens de Jonge. Een verzorgingsstaat en een immigratieland zijn gaat niet samen. Het kabinet heeft een duidelijke keuze gemaakt.
Opmerkelijk dat Nederland nu opeens een immigratieland is. Nederland heeft hier nooit voor gekozen. Het is nooit een onderwerp geweest tijdens de verkiezingen. Hugo de Jonge begraaft met deze uitspraak de verzorgingsstaat. Met deze globalisten aan het roer gaan we zware tijden tegemoet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten