portraitfactorynl de dagelijkse standaard 132

Hugo de Jonge’s laatste debat: Een zege voor Nederland

Politiekjun 13, 16:00
Eindelijk, het lijkt erop dat we afscheid kunnen nemen van Hugo de Jonge als minister. Hij heeft gisteren waarschijnlijk zijn laatste debat in de Tweede Kamer gevoerd en dat is een zegen voor ons land. Op X meldde hij zelfverzekerd: "De laatste keer in deze functie in de Tweede Kamer. De plek waar we mooie, bewogen en bevlogen debatten mogen voeren. Allen met hetzelfde doel: verschil willen maken in het leven van mensen." Maar welke verschillen heeft hij echt gemaakt?

Chapeau!!! Dank voor wat je voor ons land hebt gedaan; grote complimenten!

Hugo de Jonge
Hugo de Jonge
@hugodejonge

De laatste keer in deze functie in de Tweede Kamer. De plek waar we mooie, bewogen en bevlogen debatten mogen voeren. Allen met hetzelfde doel: verschil willen maken in het leven van mensen. Hoop dat we samen een goed fundament hebben gelegd waarop verder gebouwd kan worden.

197
Reply
CDA's juichaapje en bobo, Doekle Terpstra, kon het niet laten om de Jonge op X te bedanken voor zijn "bewezen diensten". "Chapeau!!! Dank voor wat je voor ons land hebt gedaan; grote complimenten!" Werkelijk, Terpstra? Doe je ogen eens open! De man die vijf miljard euro heeft kwijtgemaakt, de wereld heeft voorgelogen over Covid, en de woningmarkt heeft verwoest, verdient geen complimenten, maar kritiek.
De Jonge beweert dat hij "een goed fundament heeft gelegd waarop verder gebouwd kan worden." Wat een farce! Hij heeft meer schade aangericht dan goed gedaan. Het meest schrijnende is zijn rol tijdens de Covid-crisis. "Verschil willen maken in het leven van mensen"? Ja, dat heeft hij zeker gedaan, maar op de meest destructieve manier mogelijk. Gezonde mensen werden de dood ingejaagd met een experimenteel vaccin. Iedereen die daar laconiek overheen stapt, is medeplichtig.
En laten we niet vergeten hoe hij de woningmarkt om zeep heeft geholpen. Het gebrek aan daadkracht en visie heeft de huizenprijzen laten exploderen, waardoor het voor jonge gezinnen bijna onmogelijk is om een betaalbare woning te vinden. Zijn gebrek aan visie heeft veel verhuurders ertoe gebracht hun onroerend goed van de hand te doen, met als gevolg dat het betaalbare woonaanbod op de huurmarkt drastisch is afgenomen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De Jonge’s vertrek is een opluchting. Nu is het tijd om de schade te herstellen die hij heeft aangericht en Nederland weer op de juiste koers te zetten. We hebben leiders nodig die echt opkomen voor de belangen van de Nederlandse burgers, niet politici die hun eigen agenda’s en die van de globalistische elite volgen. Veel werk aan de winkel voor Schoof I om de puinhopen van de Jonge te herstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten