michael van der galien de dagelijkse standaard column

-Michael van der Galien- Geweldig! Reinette Klever voor minister voor Ontwikkelingssamenwerking is een héérlijke keuze!

Opiniejun 13, 15:00
Geweldig nieuws uit Den Haag. Reinette Klever is namelijk favoriet om voor de PVV minister van Ontwikkelingssamenwerking te worden. Dat is geweldig om te horen, want Klever is a) echt goed rechts, b) bestuurder bij de enige publieke omroep die er is voor gewone mensen (ON!), en c) ze is ook nog eens tegen ontwikkelingssamenwerking. Beter dan dit wordt het niet.
De media zijn vandaag helemaal van slag. Klever is, berichtten wij eerder vanmiddag al, namelijk kandidaat om minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking te worden. Vindt het mediakartel vreselijk. Klever is namelijk niet alleen bestuurslid van ON!, maar ook nog eens oud-Kamerlid voor de PVV. Oh, én ze is echt rechts.
"Bedrijfseconoom Klever was PVV-Tweede Kamerlid tussen 2012 en 2017 en voerde daar onder meer het woord over energie en zorg," moppert de NOS. "In een debat in 2016 pleitte ze ervoor de afschaffing van het eigen risico te betalen door de ontwikkelingshulp af te schaffen."
En dat is nog niet alles. Want de NOS vindt het ook heel erg dat Klever Ongehoord Nederland regelmatig fel verdedigt. "ON kreeg verschillende boetes van de NPO vanwege het schenden van de journalistieke code. Klever zelf levert vaak scherpe kritiek op het functioneren van de publieke omroep en verdedigt het beleid van Ongehoord Nederland fel," aldus de NOS huilend.
Daarbij citeert de extreemlinkse publieke omroep een tweet waarin Klever stelde ON! een "uniek geluid" de ether inbrengt "over massa-immigratie, klimaathysterie, coronacrisis en globalistische organisatie." Can you taste the delicious taste of leftists' salty tears?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Geweldig. Er valt zeker het één en ander op en aan te merken aan bijvoorbeeld premier Schoof, minister van Defensie Brekelmans en de NAVO-engnek die de VVD op Justitie wil zetten. Maar wat de PVV betreft worden er op deze manier echt wel wat mooie namen naar voren geschoven. Barry Madlener als minister voor Infrastructuur is ook al een mooie keuze. Die gast wil écht wel meer wegen bouwen en automobilisten een handje helpen, in plaats van ze alleen maar tegen te werken zoals drie opeenvolgende kabinetten Rutte eigenlijk alleen maar deden. En snel een beetje.
Kom er maar in Reinette! En schaf Ontwikkelingssamenwerking alsjeblieft af - of beperk het in ieder geval zoveel dat wij ons er niet meer aan hoeven te ergeren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten