screen shot 2024 06 11 at 103336jpg

Filmpje! Radicaal-linkse ANTIFA gekken zetten Frankrijk in de FIK: 'Woede om overwinning Rassemblement National'

Buitenlandjun 11, 10:00
ANTIFA en andersoortige linkse Eurofielen hebben op totaal gestoorde wijze gereageerd op de uitslag van de Europese Parlementsverkiezingen. Die werden in Frankrijk ruimschoots gewonnen door de nationaal-populisten van Rassemblement National (RN). In plaats van dat rustig en kalm te accepteren gaat linkse he-le-maal los. Auto's worden in de fik gezet en gebouwen worden afgebroken.
De Europese verkiezingen van afgelopen zondag waren in Frankrijk behoorlijk schokkend. Nou ja, schokkend voor eurofielen en de elites. Ze werden immers ruim gewonnen door Rassemblement National, de partij van Marine Le Pen. Het eurofiele clubje van Emmanuel Macron werd tegelijk weggevaagd. Voor Macron was de nederlaag zo gigantisch dat hij het parlement ontbond. 
Precies zoals je zou verwachten van de linkse medemens hebben Eurofielen op schokkende wijze gereageerd op die verkiezingsuitslag. Ze zijn namelijk he-le-maal losgegaan. Hele buurten zijn kort en klein geslagen. Dingen zijn in de fik gezet... Rellen zijn uitgebroken. Kijk maar:
Op de beelden die rondgaan zie je dat ANTIFA-gekken er actief bij zijn. Sterker nog, ze dragen ANTIFA-vlaggen met zich mee en gaan gekleed in het zwart en dragen zelfs maskers op het gezicht. Dat is dus het officiële ANTIFA-uniform, eigenlijk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Hoewel je dit kon verwachten en hoewel dit soort wangedrag typerend is voor radicaal-links is er om de één of andere gekke redenen geen beweging in de politiek om ANTIFA en aanverwante organisaties te verklaren tot terroristische organisaties. Maar hoe kan je dit soort wangedrag anders noemen? Dit is toch terrorisme? Ze gebruiken geweld en ze doen dat om een politiek en sociaal doel te bereiken.
Waarom worden ze dan niet aangepakt? De enige mogelijke conclusie is dat ze als de stormtroepen van de globalistische elites fungeren. Macron laat dit soort tuig dit doen omdat ze zijn useful idiots zijn. Zijn gewelddadige useful idiots.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten