immigranten kansenparels

COA vergooit belastingsgeld in Ter Apel ramp: al 1,5 MILJOEN euro weggegooid

Immigratiejun 11, 10:30
Ter Apel, het aanmeldcentrum dat symbool staat voor het falen van het Nederlandse asielbeleid, is opnieuw in het nieuws. Het COA heeft inmiddels een boetebedrag van maar liefst 1,5 miljoen euro moeten ophoesten omdat het centrum al maandenlang te vol zit. Dit is niet slechts een incident, maar een structureel probleem dat door de overheid totaal wordt genegeerd.
Het COA gaat wederom met de gemeente in gesprek, alsof dat iets gaat oplossen. De gemeente overweegt zelfs een nieuwe rechtszaak, maar wat verandert dat? Helemaal niets. Ter Apel is te vol, blijft te vol, en ondertussen stroomt het geld van hardwerkende Nederlanders de afvoerput in. Dat geld komt namelijk niet uit de zak van het COA – het COA heeft helemaal geen eigen geld. Dit zijn miljoenen van ons belastinggeld, het geld dat wij betalen voor betere zorg, onderwijs en infrastructuur, en dat nu wordt verspild aan een uitzichtloze situatie.
Dit is het soort bureaucratische wanbeheer waar Nederland beroemd om is geworden. De verantwoordelijken blijven maar praten en vergaderen, maar ondertussen verandert er niets. De misstanden stapelen zich op, en wie draait er voor op? De belastingbetaler natuurlijk.
Het is ronduit schandalig dat een opvangorganisatie, die bedoeld is om tijdelijk onderdak te bieden aan asielzoekers, niet in staat is om zijn zaken op orde te krijgen. In plaats van daadkrachtige oplossingen, krijgen we alleen maar meer bureaucratisch geneuzel en dreigende rechtszaken. Hoe lang gaat dit nog door? Wanneer wordt de burgemeester eens wakker en erkent hij dat dit een niet te winnen strijd is?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is tijd dat we onze ogen openen voor deze geldverspilling. De miljoenen die nu aan boetes worden betaald, zouden veel beter besteed kunnen worden aan echte oplossingen. Dit is geen asielbeleid, dit is pure waanzin. De inwoners van Ter Apel en de belastingbetalers verdienen beter dan dit eindeloze circus van incompetentie en verspilling.
Oh, en wat er dan gedaan kan en moet worden met dat belastinggeld? Simpel. Gebruik dat geld om al die kansloze Kansenparels terug naar huis te sturen. Geef ze een kleine bonus om op te rotten. Dan hebben wij geen last meer van ze.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten