Screen Shot 2022 03 07 at 134128

'Hypocriete opportunisten!' D66 komt met nieuwe campagnevideo: 'Veel betaalbare extra woningen, groene buurten!'

Politiekmrt 07 2022, 11:55
D66 komt met een campagnevideo waaruit blijkt dat de partij opeens twee heel nieuwe prioriteiten heeft: het creëren van groene buurten én het bouwen "van veel nieuwe woningen." Ah ja. Ook opportunisme pur sang is deze partij niet vreemd.
Ach kijk wat leuk! Jarenlang heb je D66 er niet over gehoord, maar opeens vinden de nepdemocraten het geweldig belangirjk om "fijne en betaalbare huizen" te bouwen. Kijk maar eens naar de nieuwe campagnevideo van de partij in verband met de gemeenteraadsverkiezingen:
https://twitter.com/D66/status/1500544743180230657
"D66 kijkt om naar mensen en kijkt verder dan morgen," beweert de narrator. "Voor meer betaalbare woningen, voor jong en oud, in veilige en groene buurten."
"Voor een land waarin we iedereen vrij laten," gaat die verder waarna Sigrid Kaag in beeld komt die vervolgens toevoegt, "maar niemand laten vallen."
Het is natuurlijk je reinste flauwekul, maar het is helaas ook ongetwijfeld waar dat dit vast werkt bij de Nederlandse kiezer. Zoals de meest recente peiling van Maurice de Hond bewijst is die kiezer namelijk ongelooflijk dom. Je kunt een heel land cynisch naar de verdommenis helpen, maar als het dan zogenaamd "oorlogstijd" is of je een paar mooie beloftes doet, nou, dan komen Henk en Ingrid weer heel snel naar je toe rennen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dus de kans is groot dat deze nieuwe slogan fantastisch gaat werken voor de partij... en dat ze de macht grijpt in minstens drie grote steden, namelijk Amsterdam, Groningen én Utrecht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten