screen shot 2023 08 08 at 135042

In Ghana geboren Amma Asante wordt lid van Media Commissariaat: 'Omroepen moeten uit het bestel gezet kunnen worden'

Politiekaug 08 2023, 13:00
D66 staatssecretaris Gunay Uslu heeft in juli laten weten dat de in Ghana geboren Amma Asante van 15 september voorzitter van het Commissariaat voor de Media wordt. En dat is een probleem. Want deze dame maakt meteen duidelijk dat het haar grote doel is om Ongehoord Nederland te slachten.
Deze machtige positie mag Asante voor 5 jaar bekleden. Uslu heeft haar benoemd omdat Asante's ideologie helemaal bij D66 past. Dat wil zeggen: pro-censuur, anti-democratie, anti-traditionalisme, pro-regenbooggekte, Woke tot op het bot, BLM-vierend. Ja, het kabinet is natuurlijk gevallen, maar deze benoeming gaat 'gewoon' door. Ze was ooit politiek actief voor de PvdA, maar inhoudelijk is ze echt een D66-PvdA'er. Zeg maar, een donkere Attje Kuiken.
Er waren mensen die zich afvroegen waarom Asante deze baan precies heeft gekregen. Wat is haar Grote Opdracht? 
Nou, dankzij dit artikel in Trouw weten we dat. Het komt erop neer dat zij voor de D66-PvdA-Woke-elites op deze positie wordt gezet zodat ze ervoor kan zorgen dat elk niet-Woke geluid gesmoord wordt. Kapotgemaakt. Verwijderd uit het 'publieke' domein.
Joost Niemoller citeert deze dame. Dit is wat zij een probleem vindt bij de huidige NPO:
"Het is bijna onmogelijk om een omroep weer uit het bestel te zetten."

Zij, Amma Asante, geboren in Ghana, gaat over wat wij in Nederland nog mogen zeggen in de media. Wat zij een probleem vindt bij de huidige NPO: 'Het is bijna onmogelijk om een omroep ook weer uit het bestel te zetten.' Daarmee doelt ze op ON. Ze werkt aan structuren om dit…

588
Reply
Ah ja. Bijna onmogelijk. Dat is het probleem.
Zoals Niemoller terecht stelt heeft ze het natuurlijk over Ongehoord Nederland (Omroep ON!). En, gaat hij verder, "ze werkt aan structuren om dit te veranderen. Opdat wij nog minder mogen vinden."
Dat is precies waarom deze vrouw op deze positie wordt neergezet. D66 is de baas over de NPO. Maar dat gaat D66 - en slavinnetje PvdA - nog lang niet ver genoeg. Oh nee. Ze moeten de hele media domineren. 
Stap één is om Ongehoord Nederland uit het bestel te zetten. Stap twee is om daarna álle kritische media aan te pakken, te censureren, en zelfs verboden te krijgen. Waarschijnlijk wordt dat eerst gedaan via 'woede,' keiharde campagnes en boycotts, en als dat niet werkt, ach, dan gaan er gewoon mogelijkheden komen om websites (en kranten) te verbieden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS weten we dat D66 en PvdA met een aanval op de vrije media bezig zijn. Wij staan dan ook zij aan zij met ON! en verzetten ons tegen Asante en andere censuurgekkies. Maar daarom hebben wij jouw steun nodig. Elke dag weer. Want het Kartel doet er alles aan om ons kapot te maken. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de censuurplegende ON-boycotters aan te pakken!
Nou ja, zullen ze zeggen, die websites zijn niet echt verboden... Je kunt ze alleen niet bezoeken als je in Nederland woont. Het kunnen Nederlandse websites zijn, gerund door Nederlandse mensen, geregistreerd in Nederland, met een Nederlands domein. Dat maakt niet. Die websites kun je dan alleen nog bezoeken met een VPN, wat feitelijk inhoudt dat de website ophoudt te bestaan omdat ze geen inkomen meer kan genereren.
Mark my words. Dit is wat ze uiteindelijk gaan doen. Het begint met ON!, daarna volgt de rest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten