"Jan Roos pakt Laurens Dassen keihard aan vanwege anti-democratische houding van Volt"

"Jan Roos pakt Laurens Dassen keihard aan vanwege anti-democratische houding van Volt"

Jan Roos in zijn shoutout naar Zihni Özdil. Bron: Screenshot ShoutOut.vip.

Het nieuws dat Jan Roos, bekend Nederlands politiek commentator, de leider van de politieke partij Volt, Laurens Dassen, op Twitter heeft aangepakt vanwege diens anti-democratische houding, heeft veel stof doen opwaaien. Volgens Roos maakt Dassen zich schuldig aan extreem hypocriet gedrag door te vieren dat het makkelijker wordt om politieke partijen te verbieden.

Dassen had eerder opgeroepen tot het maken van een wet die de democratie "weerbaarder" maakt door politieke partijen te verbieden die de democratie ondermijnen of extremistisch zijn. Roos reageerde hierop door duidelijk te maken dat Dassen zelf niet bepaald voorstander is van de democratie, gezien zijn partij wil dat Nederland opgeheven wordt en geleid wordt door ongekozen figuren in Brussel, gefinancierd door George Soros.

Het is begrijpelijk dat Roos zich verzet tegen de houding van Volt en Dassen. De democratie is een belangrijk fundament van onze samenleving en het is zorgwekkend als een politieke partij denkt dat het makkelijker moet zijn om andere partijen te verbieden.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Blijkbaar verbaast het Dassen, maar het is belangrijk om te blijven waken over onze democratie en ervoor te zorgen dat alle stemmen gehoord worden, ook als we het niet eens zijn met de boodschap. Het is aan de kiezer om te beslissen welke partijen zij willen steunen en niet aan een enkele partij om te bepalen welke andere partijen verboden moeten worden.

Lees meer over:
Volt Laurens Dassen Jan Roos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties