Jesse Klaver GL 9O1A6836

Jesse Klaver viert feest: 'Remkes houdt stikstofdoelen overeind én doet er zelfs nog een schepje bovenop!'

Politiekokt 05 2022, 14:59
GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt de inhoud van het stikstofrapport van Johan Remkes helemaal geweldig. Want, schrijft de GroenLinkser op Twitter, het houdt de doelen overeind voor 2030. Sterker nog, Remkes doet een "schepje bovenop" het regeerakkoord. Yay!
"Verstandig advies van Remkes," blert Klaver als het makke linkse schaapje dat hij is. "Hij houdt de stikstofdoelen overeind en doet zelfs een schepje bovenop het regeerakkoord."
Jaja, gaat hij verder, "binnen een jaar moeten 500 tot 600 piekbelasters stoppen. Neemt het kabinet de aanbevelingen over?"
"Piekbelasters" is overduidelijk de zoveelste dehumaniserende term die linkse Pinokkio's gebruiken om boeren weg te zetten als extreme milieuvervuilers. Het is overduidelijk de bedoeling dat Nederlanders op die manier over hun bloedeigen boeren gaan denken. Dat ze de boeren gaan haten; dat ze boeren gaan zien als vijanden van de natuur, van het klimaat, van het milieu en daardoor... van zichzelf.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk zegt het heel veel over dat vermaledijde rapport van Remkes dat Klaver er zo ontzettend blij van wordt. Als je als VVD'er (haha, kuch, proest, hoest) dát voor elkaar krijgt weet je dat je écht een ultralinks vod geschreven hebt. Zeg maar: niveautje NRC. 
Maar ja, eigenlijk zijn de VVD en GroenLinks tegenwoordig nog maar nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Beide partijen haten de boeren en willen de boerenstand vernietigen. Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten