president biden with prime minister rutte of the netherlands at the white house in 2023

Joe Biden OMARMT Mark Rutte voor NAVO

Politiekfeb 22 , 17:07
Het is officieel. Mark Rutte wordt de volgende baas van de NAVO. Nou ja, de oppermarionet van die organisatie. Amerikaanse media berichten namelijk dat de Amerikaanse president Biden">Joe Biden de kandidatuur van onze premier voor secretaris-generaal van de NAVO steunt. Appeltje-eitje dus voor de slechtste premier die ons land ooit gehad heeft.
In een normale wereld zou Rutte keihard afgerekend worden voor zijn wanbeleid in Nederland. Sinds hij aan de macht kwam in 2010 is Nederland totaal in elkaar gestort. In werkelijk elk opzicht gaat het tegenwoordig slechte dan toen. De man is een schande geweest voor ons land, een absolute ramp.
Maar dat maakt allemaal niets uit. Meneer gedraagt zich namelijk als een marionet van de Amerikanen - en die waarderen dat zo erg dat ze hem maar wat graag aan een nieuwe topfunctie helpen. Jawel, ze willen dat hij secretaris-generaal wordt van de NAVO. Want hij is zo betrouwbaar enzo.
"De president van de Verenigde Staten, Joe Biden, beschouwt de Nederlandse premier Mark Rutte als de volgende Secretaris-Generaal van de NAVO," aldus Amerikaanse media. "Dit werd gemeld door een anonieme Amerikaanse bron van het informatieportaal Politico."
"Biden's steun, indien bevestigd, zal waarschijnlijk meer bondgenoten ertoe aanzetten Rutte's nominatie te steunen, na maanden van geschillen tussen laatstgenoemde en verschillende andere Europese leiders om de baan. Op dit moment, volgens Politico, ondersteunen twee derde van de NAVO-landen de nominatie van de Nederlandse premier om de leiding over te nemen van de Atlantische Alliantie.
De stem van Amerika is natuurlijk bepalend. De NAVO is gewoon een verlengstuk van Amerika. Als Biden Rutte echt steun is het gedaan. De Nederlandse psychopaat wordt dan echt de zogenaamde leider van de NAVO.
Zo wordt hij dus beloond voor jaren van wanbeleid in Nederland. Waarom? Omdat hij braaf doet wat Amerika wil - met name met betrekking tot Rusland en Oekraïne. Zo werkt het blijkbaar in de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten