screen shot 2023 03 27 at 154648

Jordan Peterson en Paul Joseph Watson steunen FVD-campagne tegen transgenderindoctrinatie

Politiekmrt 31 2023, 11:00
De actie van Forum voor Democratie (FVD) tegen het NPO-programma ‘Gewoon Bloot’ heeft internationaal aandacht getrokken. Jordan Peterson en Paul Joseph Watson hebben hun steun betuigd aan de campagne van FVD tegen de vermeende transgenderindoctrinatie van kinderen.
FVD is naar eigen zeggen de eerste politieke partij ter wereld die de transgenderideologie heeft durven ontmaskeren als een cultuurmarxistische aanval op het traditionele gezin en de cohesie van Westerse samenlevingen. De partij heeft video's en ander bewijsmateriaal gepresenteerd waaruit zou blijken dat basisschoolleerlingen worden blootgesteld aan naakte transgenders van zeer dichtbij en worden aangemoedigd om een geslachtsoperatie te ondergaan. Transgenderisme is niet normaal. Er bestaan twee geslachten: man en vrouw. Dat is de norm.
De FVD-campagne heeft veel steun gekregen van burgers en heeft inmiddels meer dan 50.000 handtekeningen verzameld voor een petitie om de transgenderindoctrinatie van kinderen te stoppen. De campagne heeft ook internationaal aandacht getrokken, met steunbetuigingen van Peterson en Watson.

"Here's the body parts I cut off. Feel free to try this at home, kids."

Mark Alan Pearce
Mark Alan Pearce
@PearceAlan1962

PURE EVIL Children's TV in the Netherlands: Naked adults promoting transgenderism and sex change surgery as "euphoria." After being indoctrinated, one child says: "At first you think HUH? But later you realize that it's actually pretty normal."

14.0K
Reply
Peterson is een Canadese psycholoog en schrijver die bekend staat om zijn kritiek op politieke correctheid en zijn verdediging van traditionele waarden en normen. Peterson vindt dat Gewoon Bloot een verkeerd signaal afgeeft aan kinderen. De boodschap is volgens hem ''hier zijn de lichaamsdelen die ik heb afgesneden. Voel je vrij om dit thuis te proberen, kinderen."
Watson is een Britse conservatieve commentator en presentator die vaak standpunten inneemt over maatschappelijke kwesties die de politiek correcte kerk doet schudden op haar grondvesten. Zijn oordeel over Gewoon Bloot als kinderprogramma is niet mals: ''Wat is dit in hemelsnaam voor een monster?''
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De steun van Peterson en Watson voor de FVD-campagne zien ze bij FVD als steuntje in de rug. Veel mensen die over gezond verstand beschikken prijzen de campagne als een moedige strijd tegen de vermeende indoctrinatie van kinderen, terwijl wokisten de campagne als misleidend en schadelijk voor transgenders en hun rechten beschouwen. Transgenders mogen er natuurlijk zijn maar ze mogen hun norm nooit de samenleving dwingmatig opleggen. Het is leven en laten leven en dat schijnen de transacvtivisten niet te willen begrijpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten