Kijk! De hele inbreng van Geert Wilders bij de Algemene Politieke Beschouwingen: 'Dit is een verscheurd land'

Hier is de hele inbreng van PVV-leider Geert Wilders bij de Algemene Politieke Beschouwingen van vandaag. Inclusief alle interrupties en het harde debat met D66-fractieführer Jan Paternotte. Kijken, want het is je tijd meer dan waard, en niet alleen omdat hij een aanklacht indiende tegen het kabinet (met als maximumstraf drie jaar cel).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties