Kijk! Farid Azarkan (DENK) veegt de vloer aan met Mark Rutte: 'Stop, hou op!'

Op Donderdag heeft DENK-leider Farid Azarkan keihard uitgehaald naar Mark Rutte, VVD-baas en premier van ons land - triest, maar waar. Azarkan ging los op het SMS-schandaal. Want, zei de DENK'er, Rutte is duidelijk het perspectief verloren op zijn macht en gedrag.

DENK-leider Farid Azarkan heeft vandaag op heerlijke wijze het wangedrag van Mark Rutte ontmaskert. Want, zei Azarkan, die man heeft een lange geschiedenis van leugens en bedrog. Steeds weer komt het erop neer dat hij de regels mag negeren omdat hem dat goed uitkomt of omdat hij vreemd genoeg niet wist hoe het allemaal zat.

Rutte bepaalt zelf even welke informatie gedeeld wordt met de Kamer. Daar zijn regels voor, maar hij heeft daar lak aan. Hij vindt dat hij boven de rechtsstaat staan, en als hij betrapt wordt zegt hij gewoon dat het om een 'incident' gaat. Sorry!

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Je kunt zeggen wat je wilt over DENK en met name over Farid Azarkan, maar deze mensen hebben werkelijk totaal geen angst voor Rutte én doorzien hem perfect.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties