screen shot 2024 06 27 at 110351

Kijk! Fleur Agema is KLAAR met links omvolking-gezeur en gaat LOS: "Houd op met die racisme frame!"

Politiekjun 27, 9:53
Bij de hoorzittingen in de Tweede Kamer inzake haar aanstaande ministerschap heeft PVV'er Fleur Agema hard uitgehaald naar de linkse 'oppositie' die haar én de PVV weg proberen te zetten als vuile racisten. "Houd op met dit framen," zei Agema tegen mevrouw Kostic (wie kent haar niet) van de Partij voor de Dieren.
Fleur Agema moet minister van Volksgezondheid worden. Normaal gesproken gaat het bij hoorzittingen voor zo'n ministerschap dan over de vraag hoe ze invulling wil geven aan die rol. Maar dit keer is dat niet zo. Want mevrouw is PVV'er. En dus zijn de linkse partijen geobsedeerd met haar verleden én met termen als 'omvolking.'
Humptiedumptie van de Partij voor de Dieren (PvdD) mocht enkele vragen stellen aan Agema, over de manier waarop zij minister van Volksgezondheid wil worden. Maar daar had ze helemaal geen trek in. Nee, zij wilde het liefst zeuren en zaniken over "omvolking," over de vraag of Agema daar afstand van wilde nemen, en over Agema's persoonlijke verleden. Zo blijkt ze twintig jaar geleden eens een opmerking te hebben achtergelaten op de website van Stormfront. OH NEE, ZE IS DUIDELIJK EEN NAZI!
Agema was hier klaar mee. Toen Kostic haar vroeg "afstand te nemen" van "de racistische omvolkingstheorie" ging ze los. "Ik vind die vraag veel te ver gaan. Ik heb bij de PVV nog nooit een racist ontmoet," aldus Agema. "En ik vind deze framing heel erg ver gaan."
Ja, sommige PVV-collega's hebben in het verleden termen als "omvolking" gebruikt. Maar, ging Agema verder, dat kwam omdat ze zich "onvoldoende beseften wat de omvolkingstheorie" precies inhield. Wat de context ervan was. "Ik vind het heel goed dat ze daar afstand van hebben genomen."
"Maar het etiket racistisch op mijn collega's plaatsen? Dat accepteer ik niet. Dat zijn zij niet," zei Agema daarop.
Vervolgens legde ze uit wat er aan de hand was met Stormfront. "Als 26-jarige zet ik te googelen op mijn eigen naam," aldus de PVV'er. Toen was ze net Statenlid in Noord-Holland. Op die leeftijd vond ze het nog belangrijk dat iedereen haar lief vond. Op dat forum van Stormfront zag ze vervolgens dat zij werd afgezeken. Dat vond ze niet fijn. En dus creëerde ze snel een account en reageerde ze op de kritiek.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Maar om daar nu iets van te maken? Knettergek en vooral volkomen onterecht, aldus Agema.
"Ik heb geen verkeerde gedachten," zei Agema daarop (wat trouwen zorgwekkend is dat ze zich moet verdedigen over gedachten die ze al dan niet zou kunnen hebben. Wat is dit voor gekke gedachtepolitie?). "Mijn collega's hebben dat ook niet. Ik hoop dat we vandaag een streep kunnen trekken [onder] al die framing. Want het is ook gevaarlijk."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten