Kijk! Marianne Zwagerman en Maurice de Hond verbazen zich: 'Waarom zwijgen de media over het pandemieverdrag?'

Politiekapr 16, 16:30
Een nieuwe dag, een nieuwe aflevering van de podcast van Marianne Zwagerman. De bekende podcaster (en daarvoor zakenvrouw) heeft vandaag gesproken met opiniepeiler Maurice de Hond. Het onderwerp? Het grote zwijgen van de media over de felle debatten over het nieuwe pandemieverdrag dat de WHO verandert in een soort van volksgezondheids-dictator. Aldus critici.
In de statige, doch steeds meer door politieke correctheid aangetaste, plenaire zaal van onze Tweede Kamer, vond recent een debat plaats dat de toekomst van onze nationale gezondheid zou kunnen bepalen. Onderwerp van gesprek was het controversiële pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), een verdrag waar onze demissionaire regering, in een bizarre spurt van overgave, in mei mee wil instemmen. Dit verdrag, dat ons door de strot geduwd wordt door internationale bureaucraten, heeft verstrekkende gevolgen voor onze nationale soevereiniteit—en dat is iets waarvan de impact sinds de COVID-19 crisis niet meer te negeren is.
Interim-minister van Volksgezondheid Pia Dijkstra, een marionet van D66, opgetrommeld na het plotselinge vertrek van Ernst Kuipers, verdedigde dit verdrag met een passie die je zou verwachten van iemand die blindelings de lijnen van de partij volgt, zonder te knipperen om de gevolgen voor de gewone Nederlander. Het debat werd door premier Mark Rutte omschreven als een discussie over "de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog." Een crisis die ons land, en de rest van de wereld, jarenlang in zijn greep hield, waarbij talloze slachtoffers vielen en dagelijks mensenrechten met voeten getreden werden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
En wat doet de mainstream media? Ze zwijgen in alle talen. Een zoekopdracht op Google naar verslagen van dit monumentale debat levert niets op dan een paar verloren artikelen in het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad. Waarom deze oorverdovende stilte? Waarom negeren zij de potentiële afbraak van onze nationale autonomie onder het juk van de WHO? Gelukkig hebben we scherpe geesten zoals Marianne Zwagerman en Maurice de Hond die ons uitleggen hoe de vork echt in de steel zit. Zij doorzien de manipulaties van de media en leggen bloot hoe diep de tentakels van de macht reiken in de pogingen om ons te knechten onder internationale regels die onze vrijheid bedreigen.
Laten we duidelijk zijn: dit is niet zomaar een debat over gezondheidsbeleid. Dit is een strijd om de ziel van Nederland. We mogen niet toestaan dat onze rechten en vrijheden worden verkocht aan de hoogste bieder onder het mom van internationale samenwerking. We moeten wakker worden en vechten tegen deze sluipende overname van onze soevereiniteit. Het is tijd dat we ons uitspreken, voordat het te laat is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten