jodenhaat

Knetter! Joodse bejaarde wordt in elkaar geslagen op station Brugge: 'Gebroken kaak!'

Politiekmei 18, 13:15
Op station Brugge is een Joodse oudere door de gebruikelijke figuren in elkaar geslagen. Hij kreeg zulke harde klappen dat hij er zelfs een gebroken kaak aan overhield. Welkom in Europa anno 2024.
De 64-jarige Amnon Ohanah zag op het station in Brugge een anti-Israël sticker. Daar was hij als Jood niet blij mee. En dus verwijderde hij de sticker.
Je zou kunnen zeggen dat hij dat niet had moeten doen. Die sticker was niet van hem, en dus was het niet aan hem om dat ding te verwijderen. Ook niet als hij zich er door beledigd voelde.
Maar goed, dat geheel terzijde. Want wat er vervolgens gebeurde is pas écht een probleem. Hét probleem zelfs.
Een groepje 'jongeren' (raad eens van welke culturele achtergrond?) zagen wat de man - die oorspronkelijk uit Israël komt en nu een jaar of zeven in België woont - deed en besloten... finaal los te gaan. Amnon kreeg klap na klap en schop na schop. En dan niet van één straatterrorist, maar van een hele terreurbénde.
"Een groepje mensen begon ‘Free Palestine’ te roepen," zegt Amnon tegen de Belgische krant De Morgen over het vreselijke incident. "Ik gaf ze geen aandacht en wou vertrekken. En toen kwam iemand op me af en brak hij mijn kaak. Ik kon hem grijpen zodat hij niet kon vluchten. Toen kwam de rest van de groep om mij te schoppen."
De beelden van de mishandeling zijn online gezet door Israëlische media en door het Belgische De Morgen. Amnon overdrijft niet. De aanval op zijn persoon was werkelijk gruwelijk en extreem gewelddadig. De aanvallers gaan helemaal los en proberen hem werkelijk het ziekenhuis in te slaan - wat ze ook gelukt is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Als je ziet wat er gebeurde en hoe de straatterroristen tekeer gingen kun je alleen maar concluderen dat het ze helemaal om de sticker als zodanig ging. Ze konden immers gewoon een ander erop plakken als Amnon eenmaal weg was. Nee, volgens mij vonden ze het gewoon supervet om iemand waarvan zij dachten dat die Joods was in elkaar te hengsten. Ze waren werkelijk gevuld met háát. Je ziet het aan álles.
Dan nu een vraag aan de Deugers van links: hoe komt het dat dit kan gebeuren in Westerse landen? Hebben jullie daar ideeën over of is dat allemaal stom toeval?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten