screen shot 2022 10 06 at 17

Knettergekke D66'er Sjoerd Sjoerdsma beschuldigt Omroep ON! van 'het uitlokken van terrorisme'

Politiekokt 06 2022, 16:40
De totaal doorgeslagen fascist Sjoerd Sjoerdsma (D66, natuurlijk) heeft vandaag in de Tweede Kamer beweerd dat Omroep ON! racistisch is, fascistisch, en daarnaast ook nog eens uitlokt tot het plegen van "terroristische misdaden." Het zijn walgelijke beschuldigingen die je normaal gesproken alleen in fascistische, nazistische en communistische systemen hoort over oppositiemedia. En dat zegt alles over D66 én over Nederland anno 2022.
Dat Sjoerd Sjoerdsma knettergek is wisten we al. Maar dat hij vandaag in de Tweede Kamer beweerde dat Omroep ON! racistisch is, fascistisch, en ook nog eens terroristische aanslagen uitlokt? Dat had zelfs ik niet zien aankomen. En dat terwijl ik al heel lang in de gaten heb dat Sjoerdsma niet alleen een gevaar is voor onze vrijheid, maar zelfs voor onze veiligheid.
"Er mag geen plaats zijn voor racisme, aanzetten tot haat, of het uitlokken van het plegen van terroristische misdrijven op ónze publieke omroep," aldus Sjoerdsma vandaag in het debat over de NPO en dan specifiek over Omroep ON! "En Ongehoord Nederland heeft herhaaldelijk laten zien hier lak aan te hebben," ging de D66-fascist verder.
Natuurlijk wordt hij hier direct op aangesproken door Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws. "Ongelofelijk, Sjoerdsma zegt het echt: ON lokt terroristische misdaden (!) uit," schrijft ze geschrokken op Twitter. "Ik herhaal: terroristische misdaden. What’s next, beweren dat we deze misdaden zelf plegen? Dit kan echt niet."
Martin Bosma (PVV) stond snel op en liet weten dat hij hier van geschrokken was; dat dit soort teksten écht niet kunnen. Maar wat valt op? Het kabinet én de Kamervoorzitter doen niets. Ze vinden dit soort ranzige, wanstaltige, belachelijke, en zelfs ronduit gevaarlijke beschuldigingen wel príma. Geen minister die opstaat en de zaal verlaat. Geen staatssecretaris die met de armen wappert om aan te geven dat dit wel heel ver gaat.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dit is de werkelijkheid, de realiteit in Nederland anno 2022. Het partijkartel laat alle schijn van tolerantie varen. Ze gaan vol fascistisch, vol autocratisch. Ze willen álle tegengeluiden het zwijgen opleggen, zowel in de Kamer als in de media.
En Sjoerd Sjoerdsma is de ergste D66'er van allemaal. Zelfs Sigrid Kaag kan niet tippen aan dit enge magere mannetje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten