shutterstock 581564755

Knettergekke minister Van Gennip: 'Franse werklozen uit ghetto's zijn welkom in Nederland'

Politiekjun 14 2022, 9:11
Het kabinet is nu helemaal gek geworden. Minister van Gennip laat namelijk weten dat 'werkloze Franse jongeren uit probleemwijken' welkom zijn in ons land. Dan kunnen ze 'aan de slag' gaan 'in de horeca' of 'kassen.' Met 'uit probleemwijken' bedoelt ze dus: de Franse voorsteden aka ghetto's waar met name nauwelijks geïntegreerde allochtonen wonen.
Franse voorsteden zijn door de jaren heen verworden tot regelrechte ghetto's. Het leven is daar vreselijk. Hele horden allochtone jongeren zitten de hele dag voor zich uit te staren, terroriseren de boel op straat, weigeren te werken, en hebben zelfs een situatie gecreëerd waarin de politie de voorsteden niet meer in durft.
Ongelooflijk genoeg laat het kabinet bij monde van minister van Gennip van Sociale Zaken nu weten dat ze dit soort jongeren naar Nederland wil halen. Zodat ze lekker aan de slag kunnen in de horeca of kassen.

Banlieues

"In Frankrijk is echt een hoge jeugdwerkloosheid, zeker in de banlieue," zegt de CDA-minister in het AD. "Veel hoger dan wij hier kennen. Ik zou mij kunnen voorstellen dat we investeren in die Franse of ook bijvoorbeeld Spaanse schoolverlaters om ze hier in de horeca of de tuinbouw te laten werken. Er werken nu al Spaanse jongeren hier in cafés en restaurants."
Dit is echt geschift. De Franse ghetto's staan bekend om hun torenhoge criminaliteitscijfers. Het is daar verworden tot een hél voor mensen die de wet respecteren en op een respectabele manier willen leven. En wat wil dit kabinet doen? 'Jongeren' uit dat soort wijken naar Nederland halen - dat zijn dus de jongeren die opgegroeid zijn in de banlieue-cultuur.
Knetter.
Waarom zou een weldenkend mens dat willen? Het is immers ongetwijfeld slecht voor Nederland.
Nou, Van Gennip geeft het antwoord óók. Want deze vrouw stelt dat zij zich verantwoordelijk voelt voor sociale problemen in andere EU-landen.
"Ik voel een grote verantwoordelijkheid voor de één miljoen Nederlanders die nog aan de kant staan," zegt ze. "Maar als wij als één Europa willen functioneren, moeten wij ons ook zorgen maken over de jeugdwerkloosheid in andere Europese landen."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nee Van Gennip, je bent niet verantwoordelijk voor sociale problemen in andere EU-landen. Jij bent verantwoordelijk voor de problemen in ons eigen land. Je moet de belangen behartigen van de Nederlandse burger, niet die van Fransen - en al helemaal niet die van halve of hele criminelen uit de banlieues.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten