vooral pvv tweede kamerleden 2019 2

Knettergekke Volkskrant-columnist noemt PVV-stemmers "een gevaar voor redelijk rechts"

Politiekfeb 14, 21:00
Heeft u op de PVV gestemd? Dan bent u een gevaar voor redelijk rechts. Althans, als we Volkskrant-columnist Emine Uğur moeten geloven. "PVV is extreemrechts. PVV is extreemrechts. PVV is extreemrechts. PVV is extreemrechts. Iedereen die het als een redelijk rechtse of zelfs centrumrechtse partij probeert te verkopen, heeft een kwaadaardige agenda en is een gevaar voor redelijk rechts," is te lezen in een boos, zuur X/Twitter-bericht van de columniste. Dat u het even weet!
De tweet kan op een hele rits aan reacties rekenen. Zo schrijft iemand: "Nederland is een democratie. Nederland is een democratie. Nederland is een democratie. Nederland is een democratie. Deal with it... oftewel, we hebben allemaal een keuze.. Rechts, links.. midden. Je suggereert dat PVV alleen maar haat zaait. Maar bent zelf geen haar beter.."
Dat lokt uiteraard ook weer de nodige reacties uit – iets waar de huilstruik van de Volkskrant overduidelijk op uit is. "Er moet wat te kiezen zijn, prima toch," reageert een andere X-gebruiker op het zure tweetje van Uğur. Waarop de columniste kort antwoordt met "nee." Lekker democratisch weer allemaal!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Waar deze dame aan voorbijgaat, is dat dit soort tweetjes er juist voor zorgen dat een partij als de PVV profiteert van alle haat die Wilders en zijn partij in de schoot geworpen krijgen. Nederland is onderhand wel een beetje klaar met die haatcampagnes die we veelal vanuit links zien. Wilders is duidelijk, Wilders is bereid om dingen in te leveren, allemaal in het landsbelang. Maar ondanks alle compromissen die Wilders maakt om een kabinet mogelijk te maken, blijft de haat richting de PVV een constante factor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten