shutterstock 1792615507

Lachen, gieren, brullen! Extinction Rebellion gekkies weggespoten met waterkanon op A12

Politiekmei 27 2023, 18:00
Ahh, onze geliefde stoottroepen van de planeet, Extinction Rebellion, waren weer in actie. Met hun handgemaakte spandoeken, hun zelfvoldane blikken en hun onuitputtelijke zucht naar rechtvaardigheid, besloten ze deze keer de A12 te blokkeren. Want, zoals we allemaal weten, is het blokkeren van snelwegen de ultieme remedie tegen klimaatverandering. Een staaltje genialiteit dat alleen door de verfijnde geest van een XR-lid kan worden bedacht.
Wat is hun volgende plan? Misschien stoppen ze het verkeer op een vliegveld, want zoals we allemaal weten, vliegtuigen stoppen met het uitstoten van koolstofdioxide zodra ze stilstaan op de landingsbaan. Of misschien verstoren ze de openbare veerdienst, omdat niets zegt: "Ik geef om het milieu" zoals het verstoren van de meest milieuvriendelijke vorm van transport.
Wat mij echter echt verbaast, is hun verbazingwekkende gebrek aan zelfbewustzijn. Ik bedoel, hoe kwamen ze op de A12? Hebben ze een goedaardige gigantische condor getemd om ze daarheen te vliegen? Of hebben ze hun eigen auto's gebruikt, waardoor ze even schuldig zijn aan het vervuilen van de planeet als de automobilisten die ze met zoveel zelfvoldaanheid blokkeerden?
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Gelukkig voor ons, stond de politie klaar om ons te redden van dit absurde vertoon van eco-egotisme. Met waterkanonnen kwamen ze in actie, een stortvloed van gerechtigheid die onze klimaatkrijgers wegspoelde in een poëtische klimaatsymfonie van waterdruppels. Het was niet alleen een efficiënte manier om de weg vrij te maken, maar ook een subtiele herinnering aan degenen die het klimaatprobleem willen aanpakken: begin bij jezelf voordat je anderen de les leest. Bedankt, lieve politie, voor deze spetterende demonstratie van nuchterheid en daadkracht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten