shutterstock 2311819755

Lachwekkend! Grip op migratie speerpunt voor de VVD bij de verkiezingen. Trap er niet in!

Politieksep 01 2023, 17:00
Het verkiezingsseizoen is weer begonnen en, als bij toverslag, ziet de VVD plotseling het licht. In een prachtige poging om de harten van de kiezers te winnen, introduceren ze hun nieuwste en 'origineelste' speerpunt bericht de NOS: 'grip op migratie'. Inderdaad, na jarenlang regeren lijkt het alsof ze eindelijk ontdekt hebben dat dit onderwerp misschien wel enige aandacht vereist.
Met een titel als 'Ruimte geven. Grenzen Stellen.' lijkt het alsof ze een nieuwe zelfhulpboek op de markt willen brengen. Het suggereert een balans, een soort yin en yang. Maar laten we eerlijk zijn, de meesten van ons weten dat de VVD er nogal een handje van heeft om met mooie titels te komen zonder daadwerkelijk inhoud te leveren.
Dan is er Dilan Yesilgöz, de hoop in bange dagen. Met een vurige passie spreekt ze over vrijheid. Ontroerend! Alleen jammer dat deze 'vrijheid' zo vaak beperkt wordt door haar eigen partij tijdens Coronatijd. En nu, na al die jaren, komt ze tot het besef dat grenzen misschien wel een goed idee zijn? Vergeef me als ik niet direct overtuigd ben.
Het is bijna komisch hoe de VVD plotseling de staat van onze samenleving beschrijft als een reeks problemen die opgelost moeten worden. Zou het kunnen dat ze vergeten zijn wie al een decennium aan de macht is? Maar maak je geen zorgen, de VVD belooft nu 'ademruimte'. Ik stel me zo voor dat ze in een brainstormsessie zaten en dachten: "Hé, laten we het woord 'ademruimte' gebruiken, dat klinkt hip!" Lekker hip meedoen met de woke hype.
De waarheid is dat veel vaste lezers van De Dagelijkse Standaard al jarenlang zien wat er mis is en waar de echte oplossingen liggen. Het is amusant om de VVD nu te zien stoeien met thema's waar ze jarenlang hun ogen voor hebben gesloten.
Maar de kers op de taart is natuurlijk de verwachting dat ze, na al deze prachtige beloftes, waarschijnlijk weer in zee gaan met hun oude maatjes zoals D66, PvdA en GroenLinks. Het wordt weer hetzelfde oude liedje. Lekker samen de globalistische agenda van de VN, EU en het WEF verder uitrollen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
In conclusie, de VVD verdient een staande ovatie voor hun prachtige verkiezingstoneelstuk. Het wordt tijd voor de kiezers om door de façade heen te kijken en te stemmen op partijen die niet alleen praten, maar ook daadwerkelijk actie willen ondernemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten