bbbgaagbouwlust

Jan Dijkgraaf, de toekomstvoorspeller: Een premierskandidaat voor BBB is niet meer opportuun

Opiniesep 01 2023, 16:00
Daar zit je dan, een kop koffie in de hand, de laatste nieuwtjes door te nemen, en dan stuit je op een heerlijke voorspelling van Jan Dijkgraaf. Onze Jan ziet in zijn kristallen bol al een voortijdige finish voor de BoerBurgerBeweging (BBB) bij de aankomende verkiezingen. Oh, Jan, had je je glazen bol wel goed gepoetst?
Met een grote knipoog probeert Jan ons te overtuigen dat Pieter Omtzigt met zijn nog te onthullen partij de race al in de pocket heeft. Tja, het lijkt erop dat Jan's voorspellende krachten wellicht wat roestig zijn. Het idee dat BBB's premierkandidaat met "internationale ervaring" iemand zou zijn die louter gezinsvakanties als buitenlandervaring heeft, zorgde voor een lach. Oh, Jan, jouw humor is weer eens on point. Maar voordat we te veel lachen om Dijkgraaf's 99 woorden van 'wijsheid', laten we niet vergeten dat de politieke winden snel kunnen draaien. En wie weet, misschien waait er binnenkort een wind die de zeilen van BBB flink zal vullen.
Dijkgraaf's zekerheid over Omtzigts toekomstige overwinning is des te humoristischer wanneer je kijkt naar Omtzigts stemgedrag. Gretig meestemmen met het partijkartel? Check! Oude partijloyaliteiten die nog doorschemeren? Dubbelcheck! Als dit de criteria zijn voor een nieuwe politieke richting, dan zou ik mijn kompas maar eens goed nakijken. Omtzigt lijkt eerder op oude wijn in nieuwe zakken. Dat heeft niets van de frisse bries die Dijkgraaf ons probeert te verkopen.
Nu, de verkiezingen moeten nog plaatsvinden, en wie weet wat voor verrassingen er op ons pad komen. Misschien onthult BBB wel een internationaal grote naam in het bedrijfsleven die maatschappelijk ook zeer betrokken is als hun premierskandidaat of wordt het toch Mona Keijzer. Of misschien komt Pieter Omtzigt met een lijst en programma die zo vernieuwend zijn dat ze iedereen van hun sokken blazen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Maar tot die tijd kunnen we lekker achterover leunen en genieten van de voorspellingen van onze eigen Nostradamus, Jan Dijkgraaf. En stiekem hopen dat zijn voorspellingen net zo accuraat zijn als zijn gevoel voor humor. Proost, Jan! Op een verkiezingsseizoen vol verrassingen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten