shutterstock 2171006405

Dijkgraaf schrijft nieuwe Briefje van Jan aan Frans Timmermans en zegt: sorry!

Politiekjul 27 2023, 13:00
In een nieuwe Briefje van Jan heeft Jan Dijkgraaf zijn oprechte excuses aangeboden aan Frans Timmermans. In het recente verleden heeft Dijkgraaf Timmermans verschillende keren hard aangepakt. Maar nu ziet hij eindelijk in dat hij dat niet had moeten doen. Want, beseft Jan, Timmermans is de redder van Nederland. Alleen hij kan de Rutteschade ongedaan maken.
"Frans Timmermans is niet de megalomane, narcistische, leugenachtige, omhoog likkende en naar beneden trappende machtswellusteling die het vleesgeworden bewijs is dat het altijd nóg erger kan dan Sigrid Kaag," schrijft Dijkgraaf in zijn nieuwe Briefje van Jan. "Ik heb al jullie ellenlange opsommingen van Timmermans’ goede daden voor de mensheid gelezen en jullie hebben mij er volledig van overtuigd dat Frans Timmermans en Frans Timmermans alleen in staat is de puinhopen van dertien jaar Rutte op te ruimen."
Hilarisch genoeg heeft Jan daarom een tekst geschreven, een soort van gebed en geïnspireerd "door onze Joodse vrienden," aan en voor Timmermans. Het nepgebed is ellenlang - echt verschrikkelijk lang, het moet een hels karwei zijn geweest om het op te schrijven - maar is ook precies wat de media ons willen doen geloven over Timmermans. De nationale redder! De man die het gaat recht trekken! De verlosser!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Dit worden de belangrijkste verkiezingen van ons leven! Frans Timmermans mag géén premier worden van Nederland. Wordt hij dat wel, dan is het definitief klaar met ons land en cultuur. DDS zal hem bestrijden met alles dat we hebben. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doneer nu aan DDS, via BackMe, en help ons Timmermans en de rest van het kartel aan te pakken!
Het trieste van dat nepgebed is dat het heel duidelijk is voor iedereen met ogen om te zien dat dit precies de boodschap is die het kartel nu verkondigt over Timmermans. Dit terwijl de man een beroepsopportunist en -leugenaar is die zijn moeder nog zou verkopen als het hem een topfunctie oplevert.
Viezer dan Timmermans worden ze niet gemaakt. Maar toch moeten wij geloven van het mediakartel dat hij ons land wel even gaat redden. Je zou erom lachen als het niet zo extreem gevaarlijk was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten