screen shot 2024 05 23 at 133901

LOL! Jack van Gelder lacht Frans Timmermans uit: "Een tuinkabouter!"

Politiekmei 23, 20:00
Wij normale mensen hebben al heel lang een bloedhekel aan Frans Timmermans. De man haalt het bloed werkelijk onder je vingernagels vandaan. Maar wij zijn niet de enigen die zo denken. BN'ers delen die mening steeds vaker. Jack van Gelder bijvoorbeeld.
Jack, die ooit bekend werd vanwege zijn betrokkenheid bij de NOS en zijn kennis van voetbal, stak zijn mening bij De Oranjezomer bepaald niet onder banken. Toen er een filmpje verscheen van Timmermans zag iedereen an Jack dat hij zich kapot ergerde. Je zag aan alles dat Van Gelder die pompeuze EU-bal het liefst in de prullenbak wilde gooien. Met grof geweld, indien nodig.
Het fragment met Timmermans kwam in beeld, waarna overgesprongen werd op Van Gelder. Die zat met zijn vingers in zijn ogen te knijpen. Net boven zijn neus. Zijn gelaatsuitdrukking was er één van woede.
"Ik irriteer me gewoon aan die tuinkabouter," aldus Van Gelder. "Ik vind het echt verschrikkelijk." Ironisch genoeg was het toen dat knaapje van PowNed die toen 'ingreep' door te zeggen dat Van Gelder "meteen schelden" ging, maar daar gaf gelukkig niemand aandacht aan.
"De situatie waarin wij in Nederland zitten, zowel qua kiezers die een bepaalde richting op willen, als de economie, als het onderwijs... je hebt twee jongetjes in die Kamer zitten, Jetten en Klaver. Als wij vroeger op straat voetbalden dan ging je oppoten, wie bij wie kwam. Op een gegeven moment bleven de twee lulletjes over. Dan zei je 'neem jij die en jij die'," ging hij verder. "Ik denk dat als je nu een partijtje ging voetballen, dan zeg ik tegen de tegenpartij: jij neemt ze alle twee."
"Want het is zo kinderachtig [wat ze doen]. Die Jetten zegt 'er staat niets in over het onderwijs.' Op zich heeft hij daar gelijk in, dat is een enorme fout want daar kan je over schrijven van pagina 25 tot pagina 150 bij wijze van spreken," aldus Van Gelder. "Maar de situatie waarin het onderwijs nu beland is, is beland na één bewindsvrouw van de PvdA... en nu Dijkgraaf. Ze geven iedereen overal de schuld van, van dat kunnen jullie niet en dat kunnen jullie niet, maar zij hebben een puinhoop achtergelaten op allerlei vlakken."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
"Dus ik zou zeggen, ga even lekker in je hoek zitten," zei Van Gelder daarop tegen al die linkse knakworsten. "Blijf even rustig. Laat een andere groep dit land op orde proberen te krijgen. Dat is toch niet zo gek?"
De reactie van het publiek? Dat was het 100% met hem eens. Want Nederland is he-le-maal klaar met ál die irritante kartelidioten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten