musky

Media vallen Elon Musk weer aan: 'Hij gebruikt drugs'

Politiekjan 08 , 13:00
Een nieuwe dag, een nieuwe aanval op Elon Musk. De man was overal bijzonder populair... tot hij Twitter kocht. Toen werd hij een vijand van het establishment. En dus komen kartelmedia nu opeens met een verhaal over het zogenaamde "jarenlange drugsgebruik" van de Tesla, SpaceX, X, en Neuralink baas.
Toen Musk nog alleen baas was van SpaceX, Neuralink en Tesla was hij een graag geziene gast in linkse, globalistische kringen. Ze vonden eigenlijk dat hij één van hen was, met name natuurlijk omdat hij met Tesla een voorloper is van de 'groene energie' ontwikkelingen die volgens de globalisten overal moeten komen.
Maar toen hij Twitter kocht (en de naam van de website later veranderde in X) verloor hij al die goodwill van de bovenonsgestelden. Musk bleek namelijk een voorstander van het vrije woord te zijn. Het nieuwe Twitter hield op met censuur (op grote schaal). Conservatieve en rechtse mensen kregen opeens de mogelijkheid om hun mening te uiten, net zoals linksen dat al jaren konden.
Het gevolg? De kartelianen willen Musk kapotmaken. Eerst deden ze dat door zijn bedrijven de grond in te schrijven. Het effect daarvan was nul. En dus gooien ze het nu over een andere boeg.
Dit weekeinde kwam de Wall Street Journal met een zogenaamd schokkend verhaal over Musks "drugsgebruik." Hij zou aan de wiet zitten, aan ecstasy, cocaïne en zelfs al LSD. Wat erg! Want, zeggen globalisten die (off the record) met de krant willen praten, volgens hen heeft dit drugsgebruik een grote impact op zijn gedrag.
Zijn steun voor de meningsvrijheid? Zijn kritiek op globalisten? Het komt allemaal doordat hij aan de drugs zit. Bij zijn bedrijven zouden er dan ook heel veel (wie is niet bekend, LOL) mensen zijn die zich "zorgen" maken. Musk aan de drugs! Op feestjes, met name, maar toch! En het heeft impact op zijn functioneren! G
Gevaarlijk! Paniek!
Helaas zijn er een paar problemen met deze nieuwe aanval op Musk. Alex Spiro, zijn advocaat, zegt namelijk dat Musk al een tijdlang met grote regelmaat op drugs getest wordt. Dit omdat hij een keer langskwam in de podcast van Joe Rogan en daar wiet rookte (iedereen kon dat zien). Daar was intern wat kritiek op, en dus beloofde Musk a) dat hij dat niet meer zou doen en b) dat hij, om dat te bewijzen, zich zou laten testen. Regelmatig.
Musk, zegt Spiro, "is nog nooit voor een test gezakt." Hij heeft dus nog nooit positief getest op drugsgebruik.
Musk zelf heeft ook gereageerd. "Na dat ene trekje met Rogan stemde ik er op verzoek van NASA mee in om drie jaar willekeurige drugstests te doen. Er zijn zelfs geen sporen van drugs of alcohol gevonden," zegt hij op X. Daar laat hij óók weten dat als drugs hem zouden helpen om productiever te zijn op de lange termijn, "ik ze zeker zou nemen."
Met andere woorden, hoewel hij ze niet neemt zou hij dat wél doen als hij wist dat ze een positieve impact op hem hadden. De "OUTRAGE!" gillers kunnen wat hem betreft dus lekker een mondje houden.
Het enige waar hij soms wel positief op test is ketamine. Het is bekend dat hij dat gebruikt als antidepressivum. Het zou dus nogal raar zijn om daar een probleem van te maken... maar natuurlijk is dat precies wat de kartelianen toch doen.
Want Musk verzet zich tegen De Agenda. Een ieder die dat doet moet kapot. Als dat niet lukt op een normale manier, dan doen ze dat wel door het spel vies te spelen.
Overigens wordt dit allemaal nog viezer als je beseft dat Musk juist op dit moment begonnen is aan een rechtszaak tegen zijn ex over de kids: over wie de voogdij krijgt. Juist op dat moment komen de media dus met artikelen over zijn "drugsgebruik" en "onbetrouwbaar gedrag."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten