NPO deelt De Gouden Dolk uit en die gaat naar.... Volt

NPO deelt De Gouden Dolk uit en die gaat naar.... Volt

In deze tijden kun je denken dat er heel wat redenen zijn om De Gouden Dolk van de NPO - die uitgedeeld wordt aan de partij of politicus die een ander het hardst met de mes in de rug heeft gestoken - aan het kabinet te geven. De regering doet immers niet anders dan ons burgers een steek geven, en weer een steek, en weer een steek.

Maar nee. De Nieuws BV van BNNVARA heeft dit jaar voor een andere gegadigde gekozen: De partij Volt. Kijk en luister maar:

De reden dat het de partij is - of eigenlijk het partijbestuur? Nou, ze vinden dat het bestuur de zaak rond Nilüfer Gündogan beter had moeten afhandelen. In principe wilden ze de dolk geven aan Gündogan óf aan Laurens Dassen (fractievoorzitter), maar ze zijn er nog niet over uit wie van de twee nou eigenlijk gelijk heeft. Wat ze wél weten is dat het partijbestuur het intern allemaal heel anders had moeten afhandelen. Vandaar dus deze dolk.

Een leuk verhaal. Alleen is het natuurlijk het kabinet dat de dolk écht verdient. De boeren zijn in de rug gestoken met een dolk, de gewone burgers, belastingbetalers, VVD-kiezers, en ga zo maar door. Dit kabinet is de grootste dolksteker van allemaal. Die judassen offeren het hele Nederlandse volk op om hun WEF-doelen te bereiken.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Maar ja, natuurlijk wil BNNVARA daar helemaal niets mee doen. Want De Gouden Dolk aan het kabinet geven wordt vast niet gewaardeerd door D66 en Sigrid Kaag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties