shutterstock 1696038742

Oh nee! Klimaathysterici van de leg: 'Smaak van champagne verandert door het klimaat!'

Politiekaug 12 2023, 15:00
Het is weer zover, dames en heren. De klimaathysterici van BNR hebben weer iets nieuws gevonden om ons mee te bombarderen: de smaak van champagne verandert door klimaatverandering. Ja, je leest het goed. Terwijl de wereld zich zorgen maakt over zaken als economische crises, pandemieën en politieke instabiliteit, zijn er mensen die zich druk maken over... de smaak van champagne.
Het schijnt dat het in Frankrijk zo droog en heet is dat de productie van champagne "belemmerd" wordt. En alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt de smaak ook nog eens aangetast.
Maar wacht, er is meer! Dit verschrikkelijke lot treft niet alleen de champagnestreek. Nee, heel Europa gaat gebukt onder deze champagne-crisis. In de cava-regio in Spanje waren de druiven blijkbaar zo uitgedroogd dat ze als rozijnen aan de stokken hingen. Aldus Edger Groeneveld, maître-sommelier en bestuurslid bij het Nederlands Gilde van Sommeliers.
Nu kunnen we ons allemaal wel voorstellen hoe de elitaire globalisten hierop reageren. Terwijl de gewone man zich zorgen maakt over zijn baan, zijn gezondheid en zijn gezin, zitten zij in hun penthouses en landhuizen te jammeren over de smaak van hun champagne. "Oh neuuuuu, onze champagne gaat anders smaken!" Kun je het je voorstellen? Terwijl de wereld in brand staat, maken zij zich druk over hun bubbels.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Anders dan BNR begrijpen wij van DDS wél welke dingen er écht toe doen. Alleen willen Big Tech en het mediakartel dat we die belangrijke zaken negeren. Omdat DDS dat niet doet worden wij bestraft. Hard. Daarom hebben we jouw steun nodig. Help ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons ánders te zijn dan de gewone media.
Het is werkelijk te triest voor woorden. In plaats van ons te richten op echte problemen, worden we afgeleid door dit soort onzinnige berichten. Maar goed, laten we hopen dat de klimaathysterici snel een nieuwe hobby vinden. Tot die tijd heffen wij ons glas (met of zonder bubbels) en proosten op de absurditeit van het leven. Cheers!
Oh, en die nieuwe smaak? Ik vind 'm héérlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten