Linkse Deuger Leo Lucassen wil dat iedereen weet dat hij Deugt: 'Betaalde 345 euro voor trein maar kon voor 165 euro vliegen!'

Linkse Deuger Leo Lucassen wil dat iedereen weet dat hij Deugt: 'Betaalde 345 euro voor trein maar kon voor 165 euro vliegen!'

Binnenlandaug 03, 10:00
Als je wilt weten hoe het nou zit met Deugen en de ego van linkse mensen, nou, dan hoef je eigenlijk alleen maar even een paar prominente klimaatdeugers te volgen op X (het oude Twitter). Leo Lucassen, bijvoorbeeld. Deze figuur laat heel trots weten dat hij een heel duur treinkaartje naar Londen heeft gekocht, terwijl hij ook veel goedkoper kon vliegen. Is dat niet geweldig van hem?!
Het meest hilarische aan de tweet van Lucassen dat hij het verpakt als 'een oproep aan de EU om iets aan de hoge treinkosten te doen.' Of om de vliegkosten kunstmatig te verhogen. Maar als dat het doel was hoefde hij natuurlijk niet te melden dat hij persoonlijke deze keuze voor een treinreis had gemaakt. Hij kon gewoon de prijzen even naast elkaar leggen en zeggen: wat is hier aan de hand?
Dat deed hij niet. Want Lucassen wil dat iedereen weet dat hij Deugt. Met een hoofdletter D.
"Vanmiddag een retourtje Londen, 2e klas," aldus Lucassen, "in oktober geboekt. Mooi, met de eurostar." Maar dan komt het: "Wel 345 euro neergeteld. Vliegtuig slechts 165 euro met één van de vele prijsvechters."
Kijk mij eens voor de dure optie kiezen, ben ik niet FANTASTISCH?!
"Hoe lang moet het verder uit de hand lopen met het klimaat voordat de EU Chefsache van maakt?"
Let wel, het is dus heel duidelijk zijn bedoeling dat vliegen duurder wordt. Daarom meldt hij dat over "één van de vele prijsvechters." Als het hem om het verlagen van de treintickets ging, dan had hij dáár iets van gezegd. "Wanneer wordt dit gesubsidieerd, voor het klimaat?!" Zoiets.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Anders dan het mediakartel begrijpen wij bij DDS dat deze zogenaamde strijd tegen het klimaat GEKKIGHEID is. Nederlanders worden al veel te veel op kosten gejaagd. Het leven wordt schier onbetaalbaar. En dat alles uit naam van een strijd tegen iets dat altijd verandert. Wij gaat dus hard in tegen de klimaatideologie zodat Nederlanders niet helemaal worden uitgeknepen en niets overhouden. Maar daar hebben we jouw bij hulp bij nodig. Want tegen de klimaatgekte ingaan betekent dat je je de woede op de hals haalt van Big Tech. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons tegengas te bieden aan de knettergekke klimaatideologie.
Het trieste is natuurlijk dat als dat gebeurt, hele horden Nederlanders gewoon niet meer kunnen reizen. Want hoewel Lucassen blijkbaar voor de leuk even 345 euro kan uittrekken voor een treinkaartje geldt dat niet eens bijna voor het gros van de Nederlanders. Als zij dat doen kunnen ze gewoon wekenlang geen boodschappen meer betalen.
Maar daar heeft Lucassen natuurlijk lak aan. Want Lucassen leeft niet in dezelfde werkelijkheid als gewone mensen. Hij is een "professor" aan de universiteit Leiden en is directeur van het IISG. Met andere woorden, meneer zit in een ivoren toren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten