Ongeloofwaardige Bente Becker (VVD) roept opeens: 'De instroom van immigratie moet omlaag!'

Politiekapr 13 2023, 16:00
VVD-Tweede Kamerlid Bente Becker van de VVD zegt dat ze vreest dat er deze zomer in Ter Apel weer vervelende scenes te zien zullen zijn omdat het AZC daar het aantal asielzoekers gewoon niet aankan. "Wat mij betreft toont het echt aan dat er wat moet gebeuren aan de instroom," aldus de VVD-hypocriet.
De VVD heeft het de afgelopen dertien jaar voor het zeggen gehad in ons land. In die jaren zei de VVD steevast bij verkiezingen dat het aantal asielzoekers fors omlaag moet worden gebracht, maar na de verkiezingen werden de grenzen steevast wagenwijd opengezet.
Als die partij dit soort dingen weer zegt kan dus helemaal niemand dat serieus nemen. Maar zie! Bente Becker probeerde het vandaag tóch weer bij WNL:
Het is, zei Becker, "niet vol te houden dat mensen hier maar naartoe blijven komen." Nederland "kan dat niet aan." "Dat is nodig." En, zei ze, "mensen die hier zijn en niet mogen blijven," tja, er moet voor gezorgd worden dat die mensen "teruggaan" naar waar ze vandaan komen. 
Hilarisch genoeg vond zelfs WNL dat hilarisch hypocriet. Becker werd geconfronteerd met een 'plan' dat ze twee jaar geleden 'presenteerde' - vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen. Met die plannen is helemaal niets gebeurd. Beckers gezichtsuitdrukking nadat dat filmpje werd afgespeeld zegt alles:
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ook Annabel Nanninga van JA21 gaat hierover de confrontatie aan met Becker. "Zou Becker nou echt geloven wat ze zelf zegt of moet ze moeite doen haar lachen in te houden," schrijft Nanninga op Twitter. "Denkt de VVD nog steeds dat ook maar iemand dit serieus neemt? Was onze grens maar van hetzelfde spul gemaakt als het bord voor de kop van Becker."

Zou @bentebecker nou echt geloven wat ze zelf zegt of moet ze moeite doen haar lachen in te houden? Denkt @vvd nog steeds dat ook maar iemand dit serieus neemt? Was onze grens maar van hetzelfde spul gemaakt als het bord voor de kop van Becker.

WNL Vandaag
WNL Vandaag
@WNLVandaag

VVD’er @bentebecker vreest opnieuw drama in Ter Apel: ‘Moet wat gebeuren aan instroom’ wnl.tv/2023/04/13/vvd… #WNL

322
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten