portraitfactorynl de dagelijkse standaard 89 geert wilders

Onrust bij PVV! PVV wil 'hoofdelijk stemmen' over FVD-motie om kinderen af te schermen van Woke-Transgender-gekte

Politieksep 22 2023, 9:00
Er is onrust bij de PVV. Dat bericht bereikt ons uit Den Haag. De reden? FVD heeft een motie ingediend waarin het kabinet verzocht wordt transgenderisme voor kinderen illegaal te verklaren. Bij de PVV zitten een paar goede cultureel conservatieven die deze motie willen steunen. Maar wat blijkt? Er zijn ook 'progressieve' PVV'ers. die weigeren de motie te steunen.

Baudets motie

De tekst van de motie, die gisteren bij de APB ingediend werd door Thierry Baudet, stelt dat, "constaterende dat steeds meer kinderen aan het twijfelen worden gebracht over hun geslacht en geaardheid, en dat steeds meer kinderen besluiten om pubertijdsremmers en hormconblockers te nemen," de Tweede Kamer haar "bezorgd uitspreekt over deze trend, aangezien dit onomkeerbare behandelingen betreft waar kinderen - die immers beïnvloedbaar zijn voor modetrends en LHBTQI+ propaganda -hun leven lang spijt van zouden kunnen krijgen."
Vervolgens eist de motie dat de regering met een voorstel moet komen "om deze behandelingen te verbieden voor minderjarigen."
Je zou denken dat dit een inkoppertje is voor elke échte rechtse partij. Wat kinderen wordt aangedaan is vreselijk. Uit allerlei onderzoeken blijkt ook dat de meerderheid van de kinderen die op deze manier 'behandeld' worden daar als volwassene spijt van hebben.
Maar ja, dan is de schade al gedaan.

Onrust bij PVV

Gek genoeg heeft de motie voor onrust gezorgd bij de PVV. Dat horen wij van bronnen in Den Haag en rond de partij. Sterker nog, vanwege die onrust heeft de PVV een "hoofdelijke stemming" aangevraagd hierover. Dit houdt in dat alle Kamerleden zelf, op individueel niveau, gaan stemmen. De stem wordt dan dus niet per partij, maar per Kamerlid verwerkt - wat normaal niet zo is in Nederland.
De reden is dat sommige PVV'ers inderdaad sociaal conservatief zijn en onze kinderen willen beschermen tegen de Woke-gekkigheid... Maar er zijn ook PVV-Kamerleden die dit soort behandelingen blijkbaar wél helemaal prima vinden, ja, ook voor kinderen; voor kinderen met onvolgroeide hersenen en die dus helemaal niet in staat zijn om dit soort vergaande beslissingen rationeel te nemen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn wij WEL keihard tégen de Woke-indoctrinatie en Gendergekte - al helemaal als kinderen erbij betrokken zijn. Onze kinderen moeten ten koste van alles beschermd worden tegen de Regenboog-ideologie. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons pal te staan voor onze kinderen, en het op te nemen tegen de Woke-ziekte.
Als gevolg van de onrust bij de PVV - waar een kleine sociaal-radicale vleugel blijkbaar de poot stijf houdt en weigert pal te staan voor kinderen tegen de genderwaanzin - is de stemming over deze motie van Baudet uitgesteld tot dinsdag. Op die dag komen alle Kamerleden dan naar het parlement en moeten ze op individuele basis laten weten of ze al dan niet vinden dat kinderen onze bescherming verdienen - of dat de Regenboog-ideologie onze kinderen voor de rest van hun leven mag verminken. 'Want, tolerantie.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten