baudet yesilgoz

Pats! Thiery Baudet geeft Yesilgöz een verbaal pak slaag: 'Nu klagen, maar alle problemen komen door JOUW partij!'

Politiekmrt 08 , 14:00
FVD-leider Thierry Baudet is er totaal niet van onder de indruk dat Dilan Yesilgöz ineens publiekelijk huiliehuiliedoet over het feit dat steeds meer (grote) bedrijven ons land verlaten. "Je hebt het er zelf naar gemaakt," reageert hij fel op een nieuw huilverhaal van de VVD-leider.
Yesilgöz, die zowel VVD-leider als minister van Veiligheid en Justitie is, doet haar beklag op X over het vertrek van multinationals uit ons land. "Ik vind het zorgelijk dat een aantal bedrijven overweegt ons land te verlaten," aldus de VVD-hypocriet. "Dit zijn bedrijven waar we trots op moeten zijn. Die voor duizenden banen zorgen. Die veel in ons land investeren."
Met andere woorden, deze bedrijven zouden op een goede manier behandeld moeten worden en gesmeekt moeten worden om hier te blijven. Of, zoals mevrouw het verwoordt: "We hebben ze nodig om ons land en onze economie sterk te houden en belangrijke voorzieningen als zorg, onderwijs en politie te kunnen betalen."

Baudet: eigen schuld, dikke bult

Thierry Baudet is daar niet van onder de indruk. Sterker nog, de FVD-leider geeft Yesilgöz een flinke veeg uit de pan. Zoveel hypocrisie heeft hij namelijk maar zelden gezien in zijn leven.
"Je hebt het er zelf naar gemaakt met al die domme klimaatwetgeving," schrijft Baudet als reactie op X. En niet alleen daarmee. Want je hebt dan ook nog "die domme immigratie, al die domme oorlogshitserij" en, dat moeten we niet vergeten ook, al die "sancties" die er mede namens de VVD zijn gekomen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Zo is het natuurlijk maar net. Zo'n vrouwtje als Yesilgöz is werkelijk wanstaltig. Zij en haar partij hebben voor deze ongein gezorgd. De VVD is sinds 2010 (!!!!) aan de macht - en het lijkt erop dat de partij ook na de verkiezingen van 22 november 2023 in een coalitie blijft, hoewel dan niet meer als de grootste partij.
Deze engnekken van de VVD hebben deze problemen veroorzaakt. Bewust. Willens en wetens. En dan nu janken? Nu dan tranen met tuiten huilen? Hou toch op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten